«Ναι, θα έκανα guest εμφάνιση στο ελληνικό Dancing. Why not?»

17:38 13/3/2012 - Πηγή: Myself

Η απονομή των φετινών βραβείων Όσκαρ ήταν η αφορμή για το ταξίδι του Γιώργου Σατσίδη στο Λος Άντζελες. Ο παρουσιαστής εκεί συνάντησε στο κόκκινο χαλί την Μαρία Μενούνος η οποία κάλυπτε την εκδήλωση για το NBC. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση για το αμερικανικό Dancing with the Stars,

την αποδέχτηκε και πως έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και την προετοιμασία για το live

Η Μαρία Μενούνος έχει μία στενή φιλία με την Μαριέττα Χρουσαλά και όπως αποκάλυψε στο «Movies & Stars» ζήτησε τις συμβουλές της για το «Dancing»: «Τηλεφώνησα πρόσφατα στη Μαριέττα (σ.σ. Χρουσαλά) και της ζήτησα να μου πει πώς τα έβγαλε πέρα με τις σκληρές πρόβες....είναι πολύ επίπονο “Χριστέ μου”, καθημερινά κάνω practice και πονάει όλο μου το σώμα... Πάντοτε έκανα γυμναστική, πιλάτες και γιόγκα αλλά δεν είναι αρκετό από ότι φαίνεται!»

Όπως ήταν λογικό ο Γιώργος Σατσίδης τη ρώτησε εάν θα συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του «Dancing» και εκείνη απάντησε: «Αν έβρισκα το χρόνο γιατί όχι; Το θέμα είναι ότι μάλλον από ότι ξέρω τα δύο σόου ξεκινάνε ταυτόχρονα αλλά για την Ελλάδα θα το έκανα...Τώρα σκέφτομαι να βγω με μία ελληνική σημαία κάπου πάνω μου για να προκαλέσω θετικά σχόλια για τη χώρα μας. Η δημοσιότητα που έχει η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου καλή, η εικόνα της χώρας έχει χαλάσει αλλά στο χέρι μας είναι να την φτιάξουμε...Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει... Είμαι βέβαιη ότι σε λίγα χρόνια θα είναι καλύτερα τα πράγματα... Και εδώ στις ΗΠΑ η οικονομία δεν είναι στα καλύτερά της αλλά ο τρόπος που τα μίντια χειρίζονται την κατάσταση είναι διαφορετικός...Και φυσικά τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, έτσι όπως μεταδίδονται κάνουν πολύ κακό!» 

Η παρουσιάστρια όμως έστειλε και το δικό της αισιόδοξο μήνυμα στους Έλληνες: «Να είναι θετικοί, δυνατοί, αισιόδοξοι...Να έχουν πάθος και αγάπη για την Ελλάδα, θα έρθουν καλύτερες μέρες είμαι σίγουρη!»

Μαρία ΜενούνοςMovies & StarsΓιώργος ΣατσίδηςDancing with the starsΗ Μαρία Μενούνος αύριο (14/03) στο «Movies & Stars» του MTV μιλάει αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη. CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΜαρία Μενούνος
Keywords
Τυχαία Θέματα