«Απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους λεγόμενους ποιοτικούς»

17:19 13/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο χθεσινός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν ο Γιάννης Κότσιρας και η συνέντευξη μαζί του έφερε στην εκπομπή ιδιαιτέρως υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Με αφορμή τη συγκεκριμένη διαπίστωση ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Είδα τη μεγάλη αποδοχή που είχε χθες η συνέντευξη με τον Γιάννη Κότσιρα. Επειδή εμείς εδώ έχουμε εγκαινιάσει δύο χρόνια το μη χοροπηδηχτό πρωινάδικο, αλλά το πρωινάδικο που έχει άποψη και κάνει συζητήσεις για όλα τα θέματα. Από τα πιο light ως τα πιο σοβαρά. Ότι “σηκώνει” η περιβόητη πρωινή ζώνη». 

Ο παρουσιαστής όμως

φάνηκε να στέλνει και το δικό του μήνυμα προς τους χαρακτηριζόμενους ως ποιοτικούς τραγουδιστές: «Εμείς θέλουμε να σπάσουμε τα ταμπού και έχουμε απευθύνει πολλές προσκλήσεις στους λεγόμενους πιο ποιοτικούς τραγουδιστές. Και μακάρι όλοι αυτοί να μπορέσουν να έρθουν και να κάνουμε μια συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα.Απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους λεγόμενους ποιοτικούς, να δέχονται τις προσκλήσεις και να έρχονται να κάνουν όμορφες συζητήσεις.»

 

 

Γιώργος ΛιάγκαςΠρωινό mouΓιάννης Κότσιραςδηλώσεις διασήμωνΑπό τη χαρά του για τα νούμερα της χθεσινής εκπομπής «Πρωινό mou» ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τους ποιοτικούς τραγουδιστές και τη θεματολογία της εκπομπής του.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΓιώργος Λιάγκας
Keywords
Τυχαία Θέματα