Κερδίστε 4 σετ καλλυντικών

13:24 21/2/2012 - Πηγή: Myself

Κερδίστε 1 από τα 4 σετ καλλυντικών της νέας ανοιξιάτικης συλλογής χρωμάτων από τη σειρά ARTISTRY™ της Amway.

Συμπληρώστε τη φόρμα από τώρα μέχρι και 6 Μαρτίου και μπείτε στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε τη νέα συλλογή καλλυντικών.

Με τον ήλιο σιγά σιγά να παίρνει σταθερά τη θέση του ψηλά στον ουρανό και τις μέρες να μεγαλώνουν σε διάρκεια, η άνοιξη είναι προ των πυλών και μας καλεί να λάμψουμε με τη

νέα συλλογή χρωμάτων Spring 2012 Limited Edition Trend Colour, από τη σειρά ARTISTRY™ της Amway. Έχοντας ως κεντρικό θέμα το “Escape to Paradise” («Δραπετεύστε στον Παράδεισο»)  σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να αποδράσετε μαζί της!

Η νέα συλλογή Spring 2012 Limited Edition Trend Colour αποτελείται από παλέτες με μοναδικές σκιές για τα μάτια και ρουζ για τα μάγουλα, λιπ γκλος και μολύβια ματιών σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών. Ο απλός σχεδιασμός των παλετών χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας αντανακλώντας τις τάσεις της μόδας της νέας χρονιάς… απαλές γραμμές, «υφάσματα» που κυματίζουν και γήινα χρώματα με πινελιές του χρυσού και του ροζ.

BEACHFRONT PALETTE

Εμπνευσμένες από τις ντελικάτες αποχρώσεις της ερήμου – «ξασπρισμένες» από τον ήλιο, ουδέτερες και απαλές – οι ελαφρώς bronze αποχρώσεις της παλέτας “Beachfront” σας χαρίζουν ηλιοκαμένη όψη και ακαταμάχητη λάμψη. Η παλέτα για το πρόσωπο και τα μάτια Beachfront διαθέτει συναρπαστικά χρώματα, ενώ ένα άγγιγμα με το λιπ γκλος Tropical Coral θα χαρίσει στο μακιγιάζ σας το τέλειο φινίρισμα. 

SEASCAPE PALETTE 

Για τους λιγότερο «τολμηρούς» η πανδαισία χρωμάτων της παλέτας “Seascape” αντλώντας έμπνευση από τις διακοπές στην παραλία, με ήλιο, άμμο, θάλασσα και αίσθηση ελευθερίας εγγυάται μία λαμπερή εμφάνιση. Το μολύβι-άιλάινερ Lagoon έχει διακριτική απόχρωση που προσδίδει μια σοφιστικέ κομψότητα μυστικισμού, ενώ το λιπ γκλος Pacific Orchid δίνει μία αίσθηση άνεσης και κομψότητας, θυμίζοντας ειδυλλιακό, απόκρυφο και εξωτικό προορισμό.

 

“Escape to paradise” με την Amway και το myself.grhttps://docs.google.com/spreadsheet/formResponse?formkey=dG1YbHNsaERaZ21YaGc4QTNsa2N3dWc6MA&ifqΣτον διαγωνισμό μπορεί να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρίες "Εκδόσεις Λυμπέρη ΑΕ", "Ελληνική Εκτυπωτική ΑΕ", "Libecom AE", "Αντώνιος Λυμπέρης Ραδιοφωνική ΕΠΕ", "Δέσμη Εκδοτική ΑΕ", και οι εργαζόμενοι στις εταιρίες που προσφέρουν τα δώρα του διαγωνισμού, και όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δεύτερου βαθμού.H διοργανώτρια εταιρία δεν ευθύνεται για ταχυδρομικές καθυστερήσεις, απώλειες και καταστροφές.Οι νικητές και οι αναπληρωματικοί των διαγωνισμών θα αναδειχθούν με κλήρωση, που θα γίνει στα γραφεία των Εκδόσεων Λυμπέρη.Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Νόμιμοι φόροι και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για την λήψη τους και την αξιοποίησή τους βαρύνουν τους νικητές.Tα ονόματα των
Keywords
Τυχαία Θέματα