«…πονάει η ψυχή μου στη σκέψη ότι μπορεί να σταματήσουν τα πρωινά»

17:03 20/2/2012 - Πηγή: Myself

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» μίλησε  για την επαγγελματική της ζωή και τη σχέση της με τον συμπαρουσιαστή της Χρήστο Φερεντίνο: «Αγαπώ πολύ το πρωινό και πονάει η ψυχή μου στη σκέψη ότι μπορεί

να σταματήσουν τα πρωινά. Στη δουλειά μου, μου αρέσει να είμαι περιποιημένη. Μερικές φορές φοράω ρούχα που δε θα έβαζα στην καθημερινότητα μου, τα θεωρώ σαν στολή. Με τον Χρήστο περνάμε τέλεια και στην εκπομπή αλλά και έξω από αυτή. Αισθάνομαι πολύ την πίεση ότι δε ταιριάζουμε. Δυο παρουσιαστές ταιριάζουν ακόμα και αν είναι διαφορετικοί γιατί δρουν συμπληρωματικά. Εγώ νιώθω πως συμπληρώνω τον Χρήστο και αυτός αντίστοιχα εμένα.» 

Για τη σχέση της με το Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και τον 4χρονο γιο της εξηγεί: «Με τον Θοδωρή είμαστε πολύ καλά. Είχαν βγει και παλαιότερα τέτοιες φήμες. Πάνω στο κομμάτι “χωρισμός” τον Θοδωρή τον ενοχλεί η έκθεση του παιδιού. Ο αντίκτυπος που έχει σε εμάς όλο αυτό είναι καθαρά για το παιδί. Μου λέει “γιατί πήγες εκεί αφού υπήρχε η πιθανότητα να έχει φωτογράφους;”. Σκεφτόμαστε κάθε κίνηση που μπορεί να επηρεάσει το παιδί. Δε θέλω να δει τον εαυτό του σε περιοδικό και να αρχίσει να με ρωτάει. Και εγώ με τη  σειρά μου να του πω, τι; Έχει τύχει να του πει παιδάκι στο σχολείο ότι τον είδε σε περιοδικό και δεν ήξερε τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.» 

Η Σίσσυ Χρηστιδου μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον:  «Έχω πάρει μεγάλο δάνειο για τα δεδομένα μου και πληρώνω τα διπλά από όσα θα έπρεπε. Οι δουλειές και των δυο δεν είναι κάτι σίγουρο. Είναι μετέωρο οπότε δε μπορώ να μιλάω με σιγουριά. Ο Θοδωρής χειρίζεται τα οικονομικά, εγώ είμαι τελείως άσχετη.» 

Σίσσυ ΧρηστίδουΕλένη ΜενεγάκηΠρωινό ΑΝΤ1Θοδωρής ΜαραντίνηςΚαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει αλλά και για τον 4χρονο γιο της Φίλιππο- Ραφαήλ. CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΣίσσυ Χρηστίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα