«Έμεινε δυνατή» μέχρι το τέλος

17:14 17/4/2012 - Πηγή: Myself

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε την Ελένη Καλαμάρη μέσα από το διαφημιστικό σποτ της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μείνε Δυνατός». Στο συγκεκριμένο σποτ την βλέπαμε να παίζει μποξ με τον συνιδρυτή της οργάνωσης Παναγιώτη Μιχαήλ για να νικήσει την επάρατη νόσο. 

Η Ελένη Καλαμάρη

παρουσίασε καρκίνο ενώ βρισκόταν στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της και η πρώτη διάγνωση των γιατρών της έδινε μόλις τρεις μήνες ζωή. Η ίδια πάλεψε με τον καρκίνο αλλά και με τον ίδιο το σύζυγό της ο οποίος θέλησε να της πάρει το παιδί. Η γυναίκα-παράδειγμα δύναμης και ελπίδας έγραψε ένα βιβλίο για την περιπέτειά της και βρέθηκε κοντά σε όλους όσους είχαν ανάγκη από τη βοήθειά της. Την τελευταία πενταετία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πιο ύπουλη ασθένεια έξι φορές και τις πέντε βγήκε νικήτρια. Την τελευταία φορά η Ελένη Καλαμάρη υπέκυψε όμως έφυγε με το κεφάλι ψηλά και χωρίς να καταθέσει ούτε για μία στιγμή τα όπλα, μία αληθινή Αμαζόνα όπως άλλωστε είχε δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Life & Style»: Οι Αμαζόνες έκοβαν το στήθος τους γιατί τις εμπόδιζε να κρατούν το τόξο. Σαν κι αυτές νοιώθω. Δηλαδή περισσότερο αγωνίστρια παρά γυναίκα.»

Ελένη ΚαλαμάρηΜείνε ΔυνατόςΠαναγιώτης ΜιχαήλLife & StyleΗ Ελένη Καλαμάρη έφυγε με το κεφάλι ψηλά έχοντας καταφέρει πολλά και έχοντας δώσει τη δύναμη στους υπόλοιπους να συνεχίσουν να αγωνίζονται κόντρα σε κάθε πρόβλεψη. CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΕλένη Καλαμάρη
Keywords
Τυχαία Θέματα