«Είναι τύχη να σε επιλέξουν κάποιοι»

13:25 17/1/2012 - Πηγή: Myself

Προσγειωμένος, ταλαντούχος και χαζομπαμπάς ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται αυτή την εποχή στη Θεσσαλονίκη με τη θεατρική παράσταση «Τρίτο στεφάνι» και μίλησε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV-ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ για την επιτυχία του, τα ταξίδια και την πατρότητα. 

Το «Forget me not» είναι μία νέα ταινία όπου  πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους σύντομα η καινοτομία της έγκειται στην τοποθεσία

των γυρισμάτων της και ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει: «Το “Forget me not” γυρίστηκε στην Αλάσκα. Πραγματικά ήταν καταπληκτική εμπειρία! Από τις πιο όμορφες της ζωής μου. Έμεινα εκεί περίπου ενάμιση μήνα. Βέβαια, τα γυρίσματα έγιναν πριν από τρία χρόνια. Ελπίζω να βγει σύντομα στις οθόνες. Νομίζω ότι θα αρέσει πολύ. Είναι μια ωραία, απλή ιστορία με καταπληκτικά τοπία.»

Τα ταξίδια είναι η αγαπημένη του διασκέδαση και όπως λέει και ο ίδιος ταξιδεύει όσο περισσότερο μπορεί ενώ ξεχωρίζει ως αξέχαστα ταξίδια εκείνα που πραγματοποίησε στην Γουατεμάλα, στο Σινά και στην Ταϊλάνδη. 

Σχολιάζοντας την επιτυχία και τη μέχρι στιγμής καριέρα του ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρει: «Πρωταρχικά είναι τύχη να σε επιλέξουν κάποιοι, να σε σκεφτούν δηλαδή και να σου προτείνουν τους συγκεκριμένους ρόλους. Από την άλλη, είναι και αυτό που έφτιαξα όλα αυτά τα χρόνια. Κάνω συνέχεια θέατρο από το 1999.»

Πέρα από ένας επιτυχημένος ηθοποιός είναι και ένας στοργικός πατέρας ο οποίος παίζει ενεργό ρόλο στη φροντίδα της κόρης του και αναφέρει σχετικά: «Η ισορροπία είναι μεγάλο θέμα. Να μεγαλώνει δηλαδή ένα παιδί και με τους δύο γονείς του, σε ένα υγιές όμως περιβάλλον, να μην τσακώνονται κάθε τρεις και λίγο.»

Ο Γιάννης Στάνκογλου δηλώνει τέλος περήφανος που είναι χαζομπαμπάς ενώ για το εάν του έχει η κόρη του αδυναμία σχολιάζει: «Η κόρη μου έχει αδυναμία και σε εμένα και στη μαμά της. Απλώς η κάθε σχέση είναι διαφορετική.»

Από το 7 ΜΕΡΕΣ TV-ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Γιάννης ΣτάνκογλουΤρίτο στεφάνιForget me notΟ Γιάννης Στάνκογλου υποδέχεται την επιτυχία με χαμόγελο και αποδέχεται το ρόλο της τύχης στη ζωή μας.CelebrityyesnoyesnoΓιάννης Στάνκογλου
Keywords
Τυχαία Θέματα