«Οι γυναίκες ηθοποιοί είναι τρελές για δέσιμο»

17:33 16/1/2012 - Πηγή: Myself

Σήμερα (16/01) στον καναπέ της εκπομπής των «Every Day Girls» (MTV, 20.30) θα βρίσκεται ο Νίκος Ορφανός. Ο ηθοποιός πιο αποκαλυπτικός από ποτέ θα τα μαρτυρήσει όλα. 

Σχετικά με την ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Ορφανός αναφέρει: «Η τηλεόραση μας έχει τελειώσει. Κάνει μόνο σειρές φασόν, και δεν δίνει πλέον εύκολα την ευκαιρία στην κωμωδία να αυτοσχεδιάσει. Στο MEGA στο "Μπαμπά μην τρέχεις" δουλέψαμε τους ρόλους πολύ αυτοσχεδιαστικά. Ο σκηνοθέτης μας, μας έδινε μεγάλη ευελιξία, τώρα κάτι τέτοιο δεν υπάρχει». 

Στη συνέχεια ο ηθοποιός

σχολιάζει και τη μόδα με τις τούρκικες σειρές λέγοντας: «Τούρκικα έχω δει πολύ λίγα αλλά εκτιμώ τους Τούρκους για την πρόοδο που έχουν κάνει γενικώς. Στην τηλεόραση έχουν κάνει άλματα διότι οι σειρές τους είναι εξαγωγικά προϊόντα, φτιάχνονται  με αυτό το σκοπό, εξάγονται σε όλη την εγγύς Ανατολή και θεωρώ ότι είναι πολύ καλοφτιαγμένα με την έννοια ότι είναι πιο ρεαλιστικά από τα δικά μας». 

Όταν η συζήτηση περνάει σε πιο… προσωπικά θέματα ο Νίκος Ορφανός εξομολογείται: «Σε μια γυναίκα με συγκινεί η καλοσύνη και το καθαρό της βλέμμα. Το πρώτο που κοιτάω βέβαια είναι ο...ποπός!  Στην επαφή βέβαια αναζητώ το χιούμορ. Ερωτεύομαι τις γυναίκες από το γέλιο τους, δεν θέλω να είναι κατά παραγγελία!» Ο ηθοποιός όμως αποκαλύπτει και τι είναι εκείνο που μπορεί να τον ξενερώσει σε μία γυναίκα: «Άμα δω τη γυναίκα να χασμουριέται δημοσίως, ξενερώνω τρελά!». Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις ο Νίκος Ορφανός μοιράζεται με τις παρουσιάστριες: «Οι ηθοποιοί σπάνια κάνουν στην προσωπική τους ζωή όσα κάνουν στο θέατρο, γι’ αυτό κι εγώ δεν κάνω παρέα με ηθοποιούς. Όσο για τις σχέσεις… είχα δύο καταστροφικές με συνεργάτιδες μου στο παρελθόν και από τότε δεν θέλω να το επαναλάβω. Οι γυναίκες ηθοποιοί είναι τρελές για δέσιμο, είναι βυθισμένες στην ανασφάλεια και σε ρουφούν ενεργειακά σαν σφουγγάρι!»  

 

Νίκος ΟρφανόςEvery Day GirlsMegaΜπαμπά μην τρέχειςO Νίκος Ορφανός καλεσμένος στην εκπομπή των «Every Day Girls» μιλάει για την ελληνική τηλεόραση και για τις σχέσεις του με τις γυναίκες. CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΝίκος Ορφανός
Keywords
Τυχαία Θέματα