«Είμαι πάρα πολύ ανταγωνιστικός με τους άλλους.»

17:44 13/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής και ηθοποιός σχολίασε την παρουσία της Λάουρας Νάργιες στην εκπομπή: «Εγώ δεν μπορώ με τη Λάουρα που μιλάει σε όλους στον ενικό. Από εκεί και πέρα κάνει όλη τη βρωμοδουλειά, κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις που οι καλεσμένοι μένουν κάγκελο». 

Όσο για τον χαρακτήρα και το έξυπνο χιούμορ που τον διακρίνουν ανέφερε αυτοσαρκαζόμενος: «Είμαι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, πάρα πολύ ήρεμος. Είμαι πάρα πολύ ανταγωνιστικός με τους άλλους. Δεν θέλω να βλέπω άνθρωπο δίπλα μου,

θέλω να έχω κόσμο για να τον βασανίζω και όταν πια το θύμα δεν έχει άλλη αντοχή για βασανιστήριο, δεν μου είναι πλέον χρήσιμο. Τον φτάνω στα όριά του τον άλλον… Έχω σκοτώσει πολύ κόσμο».

Αναφερόμενος στον πρώην συνεργάτη του, Νότη Χριστοδούλου, είπε: «Το τελευταίο θύμα ήταν ο Νότης. Δεν μιλάμε, ούτε έχουμε τίποτα. Είμαστε “ανεπικοινώνητοι”». Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε και για την συνεργασία του με τους Γερμάνους στο κανάλι λέγοντας:  «Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τους Γερμανούς στο κανάλι. Εγώ δεν έχω παράπονο κανένα. Θα ήμουν κάθαρμα (σ.σ. αν έλεγα το αντίθετο) και δεν είμαι ακόμη – είμαι κοντά. Πέρασα πολύ ωραία, τα βρήκαμε, μας εμπιστευτήκανε σε ιδέες που είχαμε κλπ και έτσι έχει φτάσει αυτή η εκπομπή (σ.σ. ως εδώ)».

Νίκος ΜουτσινάςΘέμος ΑναστασιάδηςΟΛΑ 12Λάουρας ΝάργιεςΝότη ΧριστοδούλουO Νίκος Μουτσινάς ήταν αυτοσαρκαστικός και απολαυστικός ως καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη το βράδυ της Δευτέρας στο «Όλα 12». CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnonoΝίκος Μουτσινάς
Keywords
Τυχαία Θέματα