Δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές

00:37 17/12/2011 - Πηγή: Myself

Το καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα πρόκειται να φέρει η ταινία «Νήσος 2». Με φόντο τη Σίφνο και πρωταγωνιστές μερικούς από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου η «Νήσος 2» αναμένεται να μαγέψει το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε για το ρόλο του και για την εμπειρία των γυρισμάτων στο περιοδικό «HELLO!»: «Νιώθω ευχάριστα που συμμετέχω σε αυτή τη σπουδαία καλλιτεχνική επιτυχία με το ρόλο του “παππού Αποστόλη”. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα της πρώτης

ταινίας και ευελπιστούμε να αρέσει στον κόσμο και η “Νήsos 2”. Αν και παίζουμε οι ίδιοι ηθοποιοί, η δεύτερη ταινία έχει ένα εξίσου ευρηματικό και περιπετειώδες σενάριο, με πολύ καλές ερμηνείες από όλους μας».

Από την άλλη πλευρά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δηλώνει πως θα ήθελε να γυριστεί και «Νήσος 3»: «Είναι εκπληκτικό το ότι σε αυτή την ταινία δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι ρόλοι, μια και όλοι μας είμαστε πρωταγωνιστές και δουλέψαμε σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσωπικά, θεωρώ μεγάλη επιτυχία της παραγωγής ότι κατάφερε να συνδυάσει τόσο καλούς ηθοποιούς και να δέσει έξυπνα και με μαεστρία μέσα στο σενάριο τις διαφορετικές προσωπικότητές μας. Περάσαμε υπέροχες στιγμές στα γυρίσματα και νομίζω ότι αυτό το εισπράττει και ο κόσμος μέσα από την ταινία. Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να γίνει και “Νήsos 3”».

 

Κώτσας ΒουτσάςΕλισάβετ ΚωνσταντινίδουΝήσος 2Ο Κώτσας Βουτσάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστούν στο σίκουελ της ταινίας «Νήσος» και μίλησαν στο «HELLO!» για την εμπειρία.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!noyesΕλισάβετ Κωνσταντινίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα