«Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει ο Αλκιβιάδης»

15:18 6/3/2012 - Πηγή: Myself

Η ηθοποιός Μαρία Γεωργιάδου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα όπου και μίλησε για τη σχέση της με το γιο της Αλκιβιάδη. Μιλώντας για τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί η ηθοποιός ανέφερε πως βλέπουνε ταινίες αλλά διαβάζουν και βιβλία τα οποία μετά συζητάνε. 

Όταν οι οικοδεσπότες της εκπομπής την ρώτησαν εάν ο 15χρονος γιος της μοιάζει περισσότερο σε εκείνη ή στον πατέρα του τον Στράτο Τζώρτζογλου εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι έχει δικό του τύπο. Έχει στοιχεία και από τους δύο γονείς. Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει.» 

Καθώς και οι

δύο γονείς του είναι ηθοποιοί όπως ανέφερε και η ίδια έχει δει από μικρός και τα καλά και τα κακά της συγκεκριμένης δουλειάς αναφερόμενη στα αρνητικά της δημοσιότητας. Η Μαρία Γεωργιάδου τόνισε πως πλέον ο γιος της έχει καταλάβει ότι αυτό το πράγμα δεν εξαρτάται από εκείνους ενώ ο 15χρονος Αλκιβιάδης έχει δηλώσει πως δεν θέλει να γίνει ηθοποιός γράφει όμως σενάρια.

Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αυτή την εποχή λείπει στις ΗΠΑ: «Κάνει δύο σεμινάρια Υποκριτικής και ψάχνει τη δουλειά. Είναι ευκαιρία να μάθει κάποια πράγματα.» 

 

Μαρία ΓεωργιάδουΠρωινό mouδηλώσεις διασήμωνΣτράτος ΤζώρτζογλουΚαλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν σήμερα η Μαρία Γεωργιάδου η οποία μίλησε για τον 15χρονο γιο της, τον Αλκιβιάδη.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΜαρία Γεωργιάδου
Keywords
Τυχαία Θέματα