«Υπάρχουν στιγμές που είμαι χαρούμενη και άλλες που σκοτεινιάζω»

17:24 5/3/2012 - Πηγή: Myself

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη σήμερα στις (05/03) ήταν η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός μίλησε για την Actionaid, οργάνωση κατά της φτώχειας και της ανισότητας στην οποία συμμετέχει και η ίδια: «Η Actionaid είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση κατά της κακοποίησης των γυναικών. Γι’ αυτές τις γυναίκες είναι δώρο εξ ουρανού αυτή η οργάνωση. Το ταξίδι μου στη Γκάνα

νόμισα ότι θα το ξεχάσω αλλά οι εικόνες και η γεύση του ταξιδιού γίνονται εντονότερα. Είναι μια κοινωνία που ζει σε άλλη εποχή. Η φτώχεια και η αμορφωσιά κουβαλάνε χίλια κακά. Δεν μπορείς μείνεις αδιάφορος σε κάτι τέτοιο.» Τις δηλώσεις της ηθοποιού ακολούθησε ένα video με εικόνες από το έργο της Actionaid προτού η συζήτηση περάσει σε άλλα θέματα. 

Μιλώντας για το θέατρο και για την παράσταση «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Λέχου ανέφερε: «Στο θέατρο πηγαίνουμε πολύ καλά. Ο κόσμος θέλει να βλέπει αναγνωρίσιμα πράγματα. Λειτουργήσαμε συμπληρωματικά με τον Γρηγόρη Βαλτινό και αισθάνομαι περίφημα.» 

Για το πώς είναι η διάθεση της αυτό τον καιρό με τα όσα συμβαίνουν υποστήριξε: «Οι στιγμές στη ζωή μου εναλλάσσονται. Υπάρχουν στιγμές που είμαι χαρούμενη αλλά και άλλες που σκοτεινιάζω. Φαντάζομαι πως όλοι οι άνθρωποι είναι έτσι, αν δεν είναι ας μας πουν τι παίρνουν για να πάρουμε κι εμείς. Όχι, δεν γίνεται να είμαι χαζοχαρούμενη.» 

Κατερίνα ΛέχουΕλένη ΜενεγάκηActionAidΟ φυλακισμένος της διπλανής πόρταςΚαλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Λέχου η οποία μίλησε για την συμμέτοχή της στην Actionaid αλλά και για την καριέρα της στο θέατρο. CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΚατερίνα Λέχου
Keywords
Τυχαία Θέματα