«Δεν χτυπάω πια τον εαυτό μου κάτω σαν χταπόδι.»

17:58 19/4/2012 - Πηγή: Myself

«Όμως, καλύτερα που δεν υπάρχει ασφάλεια. Δεν χρειάζεται. Ο φόβος που σου δίνει η αβεβαιότητα σε αφυπνίζει. Το μέλλον είναι σκοτεινό, αλλά έτσι ήταν πάντα.» αναφέρει ο Νίκος Κουρής σχολιάζοντας την ισχύουσα κατάσταση. 

Ο ηθοποιός εξηγεί και την επιλογή του να συμμετέχει σε διαφήμιση: «Τη διαφήμιση την έκανα για τα χρήματα. Αλλά δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάνει τα πάντα με σκοπό να βγάλει λεφτά και να γίνει πλούσιος. Χρειαζόμουν αυτά τα χρήματα. Για να κάνεις θέατρο

στην Ελλάδα, πρέπει ή να είσαι πλούσιος ή να κάνεις μια άλλη δουλειά. Είναι κάτι πολύ σκληρό και δεν μπορώ να το δεχτώ.»

Ο Νίκος Κουρής όμως μιλάει και για τις περιόδους που παραμέλησε τον εαυτό του: «Γενικά έχω κάνει πολύ μεγάλο κακό στον εαυτό μου, για χιλιάδες λόγους. Έχω υπάρξει και πολύ αυτοκαταστροφικός. Όταν άρχισα σιγά σιγά να ονειρεύομαι πράγματα, κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου και να τον φροντίζω όσο μπορώ.»

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ο ηθοποιός αποκαλύπτει: «Παλιά ήταν περισσότερο άστατα. Όσο μεγαλώνω, γίνονται καλύτερα. Όσο μεγαλώνω, επιτρέπω περισσότερα πράγματα στον εαυτό μου, δίνω περισσότερες ευκαιρίες, βλέπω ότι σε ορισμένα πράγματα ήμουν απόλυτος. Δεν χτυπάω πια τον εαυτό μου κάτω σαν χταπόδι. Είμαι πιο ήρεμος.»

 

Νίκος Κουρήςδηλώσεις διασήμωνΟ Νίκος Κουρής ανοίγει την καρδιά του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και εξομολογείται πόσο άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό του γιου του.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΝίκος Κουρής
Keywords
Τυχαία Θέματα