«Η ζωή περιμένει και κανένας δεν μπορεί να μας την απαγορεύσει»

16:34 19/4/2012 - Πηγή: Myself

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Είναι Στγμές», παρά την επιτυχία του σίριαλ όπως παραδέχεται και η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» δεν γνωρίζει ακόμα αν θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν: «Είναι κι αυτό στο πλαίσιο της γενικότερης αβεβαιότητας που βιώνουμε.» εξηγεί. 

Η ηθοποιός μοιράζεται όμως και τι είναι εκείνο που η ίδια θεωρεί διέξοδο στην εποχή που ζούμε: «Η τέχνη είναι μια διέξοδος. Ο έρωτας επίσης. Ο έρωτας είναι επανάσταση, είναι δικαίωμα. Από αυτόν πρέπει να πιαστούμε

και να βγάλουμε κάθε θλίψη και κάθε αρνητική ενέργεια από μέσα μας. Η ζωή περιμένει και κανείς δεν μπορεί να μας την απαγορεύσει!»

Δουλεύοντας σε ένα καθημερινό σίριαλ και ετοιμάζοντας μία παράσταση στο θέατρο η Αντιγόνη Δρακουλάκη εξηγεί το αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή: «Κάθε επάγγελμα απαιτεί θυσίες. Η δουλειά του ηθοποιού θέλει αφοσίωση, αυτό το γνωρίζεις εξαρχής. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας μας αγαπούν για αυτό που είμαστε. Επομένως, υπάρχει κατανόηση.» Όπως παραδέχεται όμως και η ίδια δεν γνωρίζει για το εάν υπάρχει συνταγή για ένα πετυχημένο γάμο: «Δεν είμαι... σεφ, δεν μπορώ να δώσω συνταγές. Ούτε νιώθω σοφή, για να πω μεγάλα λόγια. Καθένας ακολουθεί αυτό που νιώθει και που του υπαγορεύει το ένστικτό του. Σε όλη μας τη ζωή ψάχνουμε το σκοπό για τον οποίο έχουμε έρθει σε αυτό τον κόσμο.»

Αντιγόνη ΔρακουλάκηΕίναι Στγμέςδηλώσεις διασήμωνΗ Αντιγόνη Δρακουλάκη μιλάει στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τον έρωτα αλλά και τις δυσκολίες της εποχής.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΑντιγόνη Δρακουλάκη
Keywords
Τυχαία Θέματα