Χρειάζεστε δίαιτα;

16:22 26/3/2012 - Πηγή: Myself

Λίγο πολύ στις γιορτές, όλοι υποκύπτουν στις λιχουδιές. Αυτό φυσικά δεν είναι επικριτικό αλλά καλό είναι να μη συνεχίζεται για όσους θέλουν να έχουν άψογη σιλουέτα. Σύμφωνα με μελέτες, αυτό που μας παχαίνει δεν είναι ένα μόνο είδος τροφής, αλλά οι «κακές» συνήθειες στη διατροφή μας. Αυτές λοιπόν πρέπει να κοπούν τώρα που αρχίζουν οι γιορτές. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι όποιος θέλει να χάσει κιλά, πρέπει να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες, οι οποίες βοηθούν και στη διατήρηση του επιθυμητού βάρους. 

- Πείτε «όχι» στις στερητικές δίαιτες οι οποίες οδηγούν σε απώλεια βάρους που αφορά

κυρίως μυϊκό ιστό, ενώ το ζητούμενο είναι να χαθεί λίπος. Η συγκεκριμένη οδός είναι επικίνδυνη, καθώς μπορεί επίσης να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα υγείας. 

- Αν επιλέξετε κάποιο προϊόν που «υπόσχεται» αδυνάτισμα, μην παραλείψετε να τσεκάρετε ότι είναι εγκεκριμένο από αρμόδιο φορέα. 

- Μια άλλη μέθοδος που ακολουθούν πολλοί είναι η αποτοξίνωση. Όμως μετά την ολοκλήρωση της δίαιτας, ο οργανισμός δυσκολεύεται να αποβάλει τις τοξίνες και να μην ακολουθεί τις λανθασμένες διατροφικές συνήθειες ετών. 

- Πείτε «ναι» σε μια ισορροπημένη διατροφή. Ο μόνος τρόπος για να αδυνατίσετε είναι να ακολουθήσετε ένα σωστό διαιτολόγιο, βασισμένο στις αρχές της μεσογειακής διατροφής, ώστε όχι μόνο να χάσετε τα περιττά κιλά που αποτελούν για εσάς πονοκέφαλο, αλλά και να διατηρήσετε τη φόρμα σας.

 

δίαιταισορροπημένη διατροφήσιλουέτακακές συνήθειεςδιατροφήν κάνατε κάποιες διατροφικές ατασθαλίες, τώρα ήρθε η στιγμή να επιστρέψετε στην υγιεινή διατροφή.ΔίαιτεςyesnoΑπό το περιοδικό 7μέρεςTVnono
Keywords
Τυχαία Θέματα