Βορίδης για κόμμα Κασιδιάρη: Συμπληρωματική τροπολογία – Θέλουμε να ενισχύσουμε την δικαστική κρίση

Την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε νέα ρύθμιση με την μορφή τροπολογίας προκειμένου να θωρακίσει τη δικαστική κρίση για την κάθοδο ή μη του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη, ανέλυσε στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας

στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης που επεξεργάζεται το ερανιστικό νομοσχέδιο, ο Μάκης Βορίδης, υπογράμμισε πως είναι αδιανότηο να υπάρχει καταδικασμένος για ηγεσίας εγκληματικής οργάνωσης που να υποδύεται τον πολιτικό αρχηγό, καθοδηγητή, εκφραστή ή αρχηγό κόμματος.

«Τα έχουμε πει στη διάταξή μας αυτά. Βλέπω μια συζήτηση σα να περιμένει κάποιος ότι αυτή η νομοθετική μας βούληση δεν θα ευοδωθεί. Θα παρακαλούσα όποιος θέλει το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας να κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη να μας το πει ευθαρσώς. Εμείς λεμέ αυτό δεν είναι νοητό και έχουμε κάνει συγκεκριμένη διαδικασία και έχουμε φτάσει σε συγκεκριμένο πλαίσιο μετά από πολύ σκέψη σε σειρά δεδομένων», συνέχισε.

Στη συνεχεία, ο υπουργός Εσωτερικών είπε: «Θέλουμε εμείς τώρα να ενισχύσουμε δικαστική κρίση. Τίποτα περισσότερο, να τη θωρακίσουμε, να τη κάνουμε πιο ισχυρή. Να μην έχει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης όπου αυτή καταλήξει. Ούτε προδικάζουμε, ούτε ξέρουμε τι θα κάνει ο Άρειος πάγος. Θέλουμε να είναι ισχυρή. Σε αυτή τη κατεύθυνση της ενίσχυσης δικαστικής κρίσης θα είναι η εκδήλωση συμπληρωτικής παρέμβασής μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βορίδης, Κασιδιάρη, Συμπληρωματική, -Θέλουμε,voridis, kasidiari, sybliromatiki, -theloume