Τραγωδία στην Άρτα: Στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το βρέφος του στο αυτοκίνητο

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας μεταφέρθηκε ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε.

Ο 37χρονος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ίδια ώρα σε ειδικό θάλαμο βρίσκεται και η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και ψυχολόγους, λαμβάνοντας παράλληλα φαρμακευτική αγωγή αφού αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του Mega, ο πατέρας φέρεται να είπε: «Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη».

Όπως μετέδωσε το STAR ο 37χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δέχθηκε τηλέφωνο από την δουλειά του την ώρα που πήγαινε το βρέφος στον βρεφονηπιακό σταθμό και «απορροφήθηκε».

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ο 37χρονος

Το βράδυ της Τρίτης ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 37χρονο.

Σήμερα, το μεσημέρι ο 37χρονος μεταφέρθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Λαμπράκη, «πρόκειται για ένα φριχτό παιχνίδι της μοίρας. Χάθηκε ένα μωρό και μαζί χάθηκαν και άλλες δύο ψυχές του ίδιου (σ.σ. του 37χρονου πατέρα) και της μητέρας (σ.σ. του βρέφους)»

Όπως υποστήριξε, ο 37χρονος ο οποίος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είπε μόνο «καλύτερα να μην είχε συμβεί το γεγονός» και ότι «θα ήθελε να λείπει αυτός παρά το παιδί του».



Keywords
Τυχαία Θέματα