Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Πούπκου στο Μαρούσι – «Πάμε δυναμικά στα Βόρεια και σηκώνουμε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ψηλά»

Πολύς κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση και την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών Γιάννη Πούπκου την περασμένη Παρασκευή 5 Μαίου.

Είναι χαρακτηριστικό πως παρά το γεγονός ότι ήταν ανοιχτά τα καταστήματα και η μέρα άκρως βροχερή, οι πολίτες στήριξαν με την παρουσία τους τον Γιάννη Πούπκο στο δημαρχείο Αμαρουσίου, και υπήρχε κόσμος τόσο μέσα όσο και έξω

από την αίθουσα.

Συγκινημένος ο Γιάννης Πούπκος χαιρέτησε τους πολίτες που βρέθηκαν στην ομιλία του και τούς ευχαρίστησε «μέσα από τα βάθη της καρδιάς του», όπως ανέφερε.

«Όλο αυτό το διάστημα περπατάω από γειτονιά σε γειτονιά, από σπίτι σε σπίτι και όλοι ένα πράγμα ζητούν, ‘’να μας φέρετε και πάλι τη χαμένη μας αξιοπρέπεια’’», ανέφερε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Ο Γιάννης Πούπκος, στην ομιλία του, στάθηκε ιδιαίτερα στις προτάσεις που έχει καταθέσει με έμφαση και ο ίδιος στο δημόσιο διάλογο, όπως και το κόμμα του, για πλήρη και αξιοπρεπή απασχόληση, αύξηση των συντάξεων, στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αύξηση των μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αν οι νέοι δεν έχουν αξιοπρεπή εργασία με αξιοπρεπείς μισθούς, δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια, γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ σηκώνει ψηλά την ατζέντα της εργασίας και της ποιοτικής απασχόλησης».

«Θέλουμε μια ανάπτυξη για πολλούς όχι για λίγους», ανέφερε καταχειροκροτούμενος ο Γιάννης Πούπκος, για να καταλήξει λέγοντας:

«Πάμε δυναμικά στα Βόρεια! Σηκώνουμε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ψηλά! Πάμε τη χώρα μπροστά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα