Άρτα: Οι πρώτες δηλώσεις του 37χρονου πατέρα – «Δεν το άκουγα, δεν το έβλεπα»

Τις πρώτες δηλώσεις του 37χρονου πατέρα από την Άρτα ο οποίος ξέχασε το βρέφος του στο αυτοκίνητό του για πάνω από 5 ώρες με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει, παρουσίασε η εκπομπή του MEGA, Live News.

O 37χρονος πατέρας φέρεται να είπε σύμφωνα με την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου:

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 7 το πρωί. Στην διαδρομή σταμάτησα να πάρω καφέ. Ξεκινώντας αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό

σταθμό έστριψα δεξιά να πάω στην δουλειά. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν. Δεν έκλαιγε, δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό, δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα

Η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα αναφέρεται ως αιτία θανάτου στην ιατροδικαστική έκθεση για το 5,5 μηνών βρέφος από την Άρτα, το οποίο έμεινε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ξεχασμένο από τον πατέρα του.

Kατά την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρτα, 37χρονου, – Δεν,arta, 37chronou, – den