Τα ζώδια της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022.

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε

από το παρελθόν που έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και απασχολεί έντονα. Ο συναισθηματισμός αυξάνεται κατακόρυφα και πιθανό είναι να επιδιώξουμε να απομονωθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον.

Άλλωστε, η μοναξιά μας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τις οποίες καταστάσεις μας απασχολούν και την διαχείριση μας. Σημαντικό είναι όμως να μην επιτρέψουμε στις ευαισθησίες να πρωταγωνιστήσουν γιατί μπορεί να μας παρασύρουν σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες.

Η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων πιθανό είναι να οδηγήσει σε παγίδες και ατραπούς που θα μας απογοητεύσουν. Επαγγελματικά, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε καθημερινά ζητήματα που πρέπει να διεκπεραιώσουμε, καθώς είναι εύκολο λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης να υπάρξουν λάθη που θα μας στοιχίσουν.

Παράλληλα, καλό είναι να διαχειριστούμε με ψυχραιμία παρασκηνιακές διεργασίες και υπονομευτικές τάσεις αποφεύγοντας ξεσπάσματα που θα μας εκθέσουν.

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με την Σελήνη στους Ιχθύες μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε εσωτερική ισορροπία και να κατανοήσουμε την δυναμική που φέρομαι σαν προσωπικότητες.

Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία σε επαγγελματικά ζητήματα που επανέρχονται στο προσκήνιο. Καλό είναι να δείξουμε υπευθυνότητα και μεθοδικότητα χωρίς να απομονώνουμε τα συναισθήματά μας.

Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αποτελεσματικοί από ποτέ, γι’ αυτό δεν πρέπει να τις αφήσουμε στο περιθώριο.

Ακόμα, μας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσουμε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί στην παρούσα φάση να μας ενδιαφέρουν. Έχουμε την δυνατότητα να λειτουργήσουμε διαισθητικά και να προχωρήσουμε σε αποφάσεις που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για την καριέρα μας.

Στην προσωπική μας ζωή, απολαμβάνουμε τις παρέες στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, ενώ δεν χάνουμε την ευκαιρία στον προσωπικό μας χώρο να δημιουργήσουμε την ιδανική ατμόσφαιρα που μπορεί να απογειώσει τα συναισθήματα και το πάθος στη σχέση μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα