Ζαμπέτογλου: Με παίρνουν σπίτι να κλείσουν ραντεβού με την κυρία Τούλα – Το τηλέφωνό μου είναι τώρα σε ένα μαντείο που λένε τον καφέ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φόρεσαν τα γιορτινά τους και υποδέχθηκαν τους τηλεθεατές σήμερα, Δευτέρα 26/12 στο εορταστικό Studio 4, στην ΕΡΤ τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τη συζήτηση σχετικά με τις λάθος ευχές και τα τηλεφωνήματα τις ημέρες των γιορτών, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που τής συμβαίνει με τον αριθμό του σταθερού της τηλεφώνου.

«Εγώ ξέρετε τι έχω πάθει; Το παλιό τηλέφωνο του σπιτιού

μου είναι τώρα σε ένα μαντείο που λένε τον καφέ. Άλλαξα κάποια στιγμή αριθμό στο σταθερό και τον έδωσαν μετά σε ένα μαντείο.

Περνάω από εκεί και βλέπω την ταμπέλα, είναι στην Κηφισιά. Πας με το φλυτζάνι και σου τον λένε εκεί», ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Με παίρνουν και σπίτι όμως να κλείσουν ραντεβού με την κυρία Τούλα. Μπορεί για ένα διάστημα να το είχαμε ταυτόχρονα, δεν ξέρω. Μπορεί και σε αυτούς να παίρνουν και να ζητάνε τη Ζαμπέτογλου», συμπλήρωσε η ίδια.

«Έχεις τον πελάτη μες στα πόδια σου. Μια περιουσία θα έβγαζες. Θα έλεγες: εδώ είναι το παράρτημα του Αμαρουσίου», σχολίασε με χιούμορ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.



Keywords
Τυχαία Θέματα