Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: Το «τρένο» του Παναθηναϊκού και ο… μουντζούρης στα χέρια του Λουτσέσκου!

Η έκτη στροφή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ανήκει στην ιστορία (αν και εκκρεμεί το ιστορικό ματς επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, απόψε στις 8μμ) και τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι πολλά και σημαντικά.

Πλέον και οι τελευταίοι δύσπιστοι αποδέχονται ότι αυτός ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρα ένα στόχο. Να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να το κατακτήσει.

Αν

θα πετύχει το δεύτερο θα φανεί στην πορεία, αλλά το πρώτο (η διεκδίκηση δηλαδή) είναι ξεκάθαρο πλέον μετά και την… άλωση της Τούμπας.

Το «5 στα 5» ναι μεν ήταν καθαρό αλλά για πολλούς είχε… αστερίσκους (4 ματς στη Λεωφόρο κλπ), όμως μετά και το «διπλό» κόντρα στον ΠΑΟΚ που σήμανε το «6 στα 6» ουδείς πια μπορεί να βάζει αστερίσκους και «ναι μεν αλλά…».

Την ίδια ώρα που στον Παναθηναϊκό ζουν μέρες χαράς, ελπίδας και ευφορίας, στον ΠΑΟΚ μπαίνουν εκ νέου σε ένα μεγάλο κύκλο εσωστρέφειας και προβληματισμού.

Η διοίκηση άφαντη, η εξέδρα τα βάζει με τον Λουτσέσκου και εντός αγωνιστικού χώρου μια ομάδα που δεν πείθει για πολλά.

Για όλα τα παραπάνω, αλλά και για όλα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε συζητούν στο The Caller Web Tv ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με τον Μιχάλη Τσαμπά.

Keywords
Τυχαία Θέματα