Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα που έστειλε στις 21 Δεκεμβρίου στην Σούπερ Κική για να προωθήσει τον Μάνο Δασκαλάκη (ΦΩΤΟ)

Το μήνυμα έχει σταλεί στις 21 Δεκεμβρίου, και ζητούσε να δημοσιεύσει η Σούπερ Κική στο προφίλ της το τραγούδι του Δασκαλάκη.

Είναι η περίοδος που η Ρούλα Πισπιρίγκου «θρηνεί» ήδη τον χαμό δυο παιδιών και έχει το τρίτο της παιδί παράλυτο με εγκεφαλοπάθεια, μετά την ανακοπή που υπέστη.

Υπενθυμίζεται, πως η Μαλένα πέθανε τον Απρίλιο του 2019, ενώ στις 21 Μαρτίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα και στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα

παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα που έστειλε στην Σούπερ Κική η Ρούλα Πισπιρίγκου:

Η #Ρουλαπισπιριγκου έστελνε στη Σούπερ Κικη να προωθήσει το Μανο. 21 Δεκεμβρίου .. ενδιάμεσα απο κηδείες παιδιών νοσοκομεία κλπ . Φυσιολογικα πράγματα .. ‍‍#Πατρα pic.twitter.com/jgROEQEJ61

— Πρόεδρος Κατουρλίδες (@Kostas_Thoneick) April 10, 2022

Τα περί ερωτικής σχέσης με το νονό της Μαλένας είναι «σενάριο επιστημονικής φαντασίας», λέει ο δικηγόρος

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες περί ερωτικής σχέσης του νονού της Μαλένας, του- πρώτου χρονικά- παιδιού που έφυγε από τη ζωή το 2019, διέψευσε δικηγόρος των Πατρών.

Ειδικότερα, ο διευθυντής της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», την Κυριακή 9 Απριλίου και αναφέρθηκε σε μία είδηση της τελευταίας στιγμής αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως είπε το νέο στοιχείο έρχεται από την ανακοίνωση του δικηγόρου Πατρών, Κωνσταντίνου Κρεμμύδα που αφορά στον νονό της Μαλένας, ο οποίος ενεπλάκη σε ένα ερωτικό σενάριο με την 33χρονη κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ανακοίνωση η οποία έχει φτάσει με αφορμή κάποια δημοσιεύματα αναφέρεται σε «ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που καμία σχέση δεν έχει με την αλήθεια, αλλά είναι ιδιαίτερα σοβαρό, το γεγονός πως ο δικηγόρος επιτίθεται στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, οι οποίες κρατούν μία παθητική στάση στο όλο θέμα και έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν να εφαρμόζουν το νόμο σε αδικήματα», τόνισε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

«Το δεύτερο στοιχείο που πιστεύουμε πως θα ρίξει περαιτέρω φως στην υπόθεση μες στη βδομάδα, όπου θα έχουμε και τα στοιχεία της άτυπης τριμελούς επιτροπής, είναι η κατάθεση του διευθυντή  της παιδιατρικής κλινικής στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης», πρόσθεσε ο Δ. Τριανταφυλλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα