Survivor: «Με είπες ‘’κωλ@@’’, δεν έχεις ήθος»-«Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη Θεσσαλία»-«Αρπάχτηκαν» Καραγκούνιας και Κατσαούνης

Συγκεκριμένα, αιτία ήταν ο τελευταίος πόντος του αγωνίσματος ανάμεσα στον Καραγκούνια και τον Νίκο Γιάννη.

«Θέλω να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι» φώναξε ο Τάκης Καραγκούνιας. Μάλιστα μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ο Καραγκούνιας και ο Κατσαούνης αντάλλαξαν κάποια… επίθετα, αφού ο Νίκος Γιάννης υποστήριξε πως ο παίκτης των μπλε του έριξε άμμο στο πρόσωπο.

«Να θυμίσω στον Γιώργο Κατσαούνη, τον “λοχαγό” ότι πήγα να περάσω μια δοκό ισοροπίας πάνω από το νερό και με κλωτσούσε από πίσω. Για να περάσει από πάνω μου.

Το σεβάστηκα και αυτό… Όσον αφορά το Νίκο Γιάννη, προσπαθούσα να φύγω και πράγματι είδα το πρόσωπό σου με άμμο. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό, αλλά έγινε κατά λάθος.

Μετά όμως ακούω ότι έχω πιάσει το χέρι στο Νίκο τον ψηλό και διάφορα άλλα, δηλαδή όλα ο Τάκης. Αλλά ο Κατσαούνης να μου μιλάει, να το ακούει όλη η Ελλάδα, που το παίζει ότι έχει ήθος και παιδεία να μου λέει είσαι κ@λ@παιδο, είσαι βλάκας…

Από τα μέρη που διαφημίζει… Δεν θα πέσω στο επίπεδό του και ζητάω συγγνώμη από όλη την ομάδα που δεν τους άκουσα να το βουλώσω εκείνη τη στιγμή… Δεν υπάρχει καν για μένα, είναι ένας άνθρωπος χωρίς ήθος και αξιοπρέπεια…», ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δεν είμαστε διαφήμιση, έχουμε ιστορία στα μέρη μου. Να μην τολμήσει να ξαναβάλει στο στόμα του την Θεσσαλία. Δεν παίρνω πίσω την βρισιά που του είπα, για κανένα λόγο, γιατί πριν από αυτά που λέει για κλωτσιές κλπ, στον στίβο μάχης μου είχε πιάσει το χέρι.

Κι έφαγα λάσπη. Δεν πήγα να τον κλωτσήσω, προσπαθούσα να περάσω από πάνω», απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα