Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια: «Αν ήμουν ένοχη θα επεδίωκα έρευνα από τη Δικαιοσύνη;»

Αρχικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ερωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοούσε μία ημέρα πριν η 9χρονη κόρη της πεθάνει (28 Ιανουαρίου), λέγοντας στους γιατρούς πως «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα» και ότι η μικρή «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα».

Η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε στην ανακρίτρια πως τα λόγια της αυτά ήταν μία προειδοποίηση προς τους γιατρούς να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα περιστατικά γνώριζε ότι το παιδί της έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία.

Επίσης, η ίδια από την ανακρίτρια

για τις ερωτήσεις που έκανε σε νοσηλευτή για τον εάν υπήρχαν κάμερες στο νοσοκομείο, υποστηρίοζντας πως έκανε αυτή την ερώτηση γιατί είχε σημειωθεί μια κλοπή και ήθελε να είναι σίγουρη για τα προσωπικά της αντικείμενα.

Σχετικά με το μονόκλινο δωμάτιο που φέρεται να ζήτησε ότι το αίτημα της αυτό δεν σημαίνει κάτι, διότι όπως φέρεται να υποστήριξε αυτό το δωμάτιο θα το είχε ούτως ή άλλως λόγω της τετραπληγίας της κόρης της.

Μιλώντας για την ψυχρή στάση της όλο αυτό το διάστημα, η κατηγορουμένη σημείωσε: «Ήδη είχα χάσει δύο παιδιά…».

«Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή» είπε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για τη Μαλένα και την Ίριδα φέρεται να επικαλέστηκε τις ιατροδικαστικες εκθέσεις που δεν έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

«Αν ήμουν ένοχη θα επεδίωκα έρευνα από τη Δικαιοσύνη;» φέρεται να είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα