Survivor spoiler: Ποιά ομάδα κερδίζει απόψε τη 2η ασυλία- Επικό βίντεο με τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ

Μετά το έπαθλο φαγητού, το οποίο κατέκτησαν οι νέοι Μαχητές, η 1η Ασυλία της εβδομάδας κατέληξε στους νέους Διάσημους. Ένα ματς εντυπωσιακό που έκοψε την ανάσα.  Φιλίτιμη μεν η προσπάθεια από τους Μπλε, αλλά στα μπαράζ φάνηκε η διαφορά, όπου οι Κόκκινοι καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση – νίκη.  Φυσικά, την παράσταση έκλεψε o νέος πρωταγωνιστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μπλέ ή Κόκκινοι;

Οι Μπλε αυτή την εβδομάδα δεν έχουν το

μεγαλύτερο τους όπλο τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είναι εκτός για τις επόμενες μέρες, κάτι που σίγουρα τους αποδυναμώνει πάρα πολύ.

Οι αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν την κόκκινη ομάδα να είναι αυτή που παίρνει και τη δεύτερη ασυλία, επιβεβαιώνονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime.gr.

Επεισοδιακό το συμβούλιο του νησιού!

Έτσι, οι Μπλε θα πρέπει να βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να αποφασίσουν ποιος παίκτης θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.

Αυτός θα ακολουθήσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που βγήκε από την κάλπη της Κυριακή, ενώ η Σοφιάνα θα πρέπει να δώσει και ακόμα έναν συμπαίκτη της έχοντας την ατομική ασυλία.

Ωστόσο τα πάντα θα επισκιαστούν από το πολύ δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια, με το σοκ να είναι πραγματικά τεράστιο.

Δείτε το επικό βίντεο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα