Προίκα μωρού για το βρεφικό δωμάτιο από τα best sellers της ΚΕΝΤΙΑ

Μέσα από την προίκα μωρού ΚΕΝΤΙΑ μπορείτε να βρείτε σετ από τις πιο ευφάνταστες σειρές λευκών ειδών, μεμονωμένα είδη για τον ύπνο, το μπάνιο ή βόλτα αλλά και ελκυστικές επιλογές από βρεφικά accessories….και όλα αυτά σε χαμηλές τιμές, online.

Τι θα βρείτε στη μεγάλη ποικιλία βρεφικών λευκών ειδών;

Βαμβακερά σεντόνια σε εξαιρετική ποιότητα

Πανωσέντονο και κατωσέντονο σε χρώμα εκρού μπεζ

που χαρίζει ευελιξία και στολίζει το βρεφικό δωμάτιο. Το ελεφαντάκι με το δέντρο απλά προσθέτουν χάρη στο παιδικό δωμάτιο. Η σύστασή του είναι αποκλειστικής ποιότητας της ΚΕΝΤΙΑ, με 100% βαμβακερή σύνθεση ενώ είναι υποαλλεργικό και φιλικό στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

Χρώμα, φαντασία & χαρά

Δώστε πολύχρωμες πινελιές μόνο με την επιλογή που θα κάνετε στα σεντόνια της κούνιας. Φούξια, γαλάζιο, απαλό ροζ, λαχανί, πετρόλ συνθέτουν την παλέτα στο σεντόνια Rosa. Η μοναδική τους σύνθεση από 100% βαμβάκι θα χαρίσει την ποιότητα που χρειάζονται τα μωρά για ξεκούραστους και ασφαλείς ύπνους.

Από την προίκα μωρού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα βρεφικά μπανιερά! Βρείτε πετσέτες και μπουρνούζια γεμάτα χρώμα, ευφάνταστα σχέδια και φυσικά αξεπέραστη απαλότητα.

Απαλές πετσέτες και μοναδικά μπουρνούζια με κέντημα

Ο χαρούμενος κόσμος των παιδιών στην πιο αφράτη του μορφή

Τι χρειάζεται μια πετσέτα για να είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού; Να είναι υποαλλεργική, απαλή, ανθεκτική και απορροφητική. Να έχει όμορφα και χαρούμενα σχέδια. Να είναι δηλαδή η Arlekin με 100% βαμβακερά νήματα στην τριπλέτα σχεδίων με αρκουδάκι, κύβους και κωνικό παιχνίδι.

Και μετά το μπάνιο τι;

Χαρίστε την απόλυτη αίσθηση απαλότητας και ζεστασιάς στο μωρό σας μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο με ένα όμορφο μπουρνούζι. Εναλλακτικά, μια πετσέτα με κουκούλα είναι εξίσου βολική και θα απορροφήσει το νερό από το δέρμα του μωρού σας.

Σας άρεσαν τα προϊόντα; Ανακαλύψτε τα όλα στο δικό τους περιβάλλον: Λευκά Είδη-Βρεφικά, Bambino 12 Σεντόνι Κούνιας Σετ 3 ΤΕΜ, Rosa Σεντόνι Κούνιας Σετ 3 ΤΕΜ, Arlekin 192 Πετσέτες Σετ 3 ΤΕΜ

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες επιλογές στο KENTIA!

Keywords
Τυχαία Θέματα