Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα

20:51 10/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθούν την Πέμπτη 11 Μαϊου και την Παρασκευή 12 Μαϊου 2023, στις 20:00.

Στον Παράδεισο το κλίμα είναι βαρύ, όσο η Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα για το νυφικό της, πριν τη μεγάλη μέρα

Παράδεισος των κυριών – Πέμπτη 11 Μαΐου, Επεισόδιο 134

Η θηλιά στο λαιμό του Θανάση έχει σφίξει πάρα πολύ. Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει πάνω στη απελπισία του;… Απ’

την άλλη η Μιράντα, ο Ντίνος και η Ειρήνη καταφτάνουν στην Πάτρα ανυποψίαστοι γι’ αυτό θα που θα αντικρύσουν εκεί…

Στον Παράδεισο το κλίμα είναι βαρύ, όσο η Γεωργία κάνει την τελευταία πρόβα για το νυφικό της, πριν τη μεγάλη μέρα. Η μόνη που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει την δυστυχία της, είναι η ίδια της η μάνα…

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην τα παρατήσει και να αποδείξει στον Μεμά ότι του αξίζει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα. Μετά την συνάντησή τους όμως είναι πιο προβληματισμένη από ποτέ.

Παράδεισος των κυριών – Παρασκευή 12 Μαΐου, Επεισόδιο 135

Ο Μεμάς μαθαίνει κάτι για τον Πάρη που τον συγκλονίζει και ο Πάρης απογοητεύει για ακόμη μια φορά τη Γεωργία, η οποία κάνει μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να αποφύγει τον γάμο της με τον Δημητράκη.

Η περιπέτεια που πέρασαν οι γονείς της Μιράντα της δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και η Όλγα έρχεται σε σύγκρουση με τον Αποστόλη που έχει όλο και πιο παράλογες απαιτήσεις.

Τι είναι αυτό που θα ζητήσει ο Αποστόλης από τον Χριστόφορο; Ποιος θα τρομοκρατήσει τη Βικτώρια; Τι είναι αυτό που θα συνταράξει την Αμαλία; Και ποιος είναι αυτός που θα πατήσει τη σκανδάλη;

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

To άρθρο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία είναι αποφασισμένη να μάθει αν η Βάσω είναι όντως η βιολογική της μητέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα