Παύλος Γερουλάνος: Κλιμακώνει την καμπάνια του και «σφραγίζει» την πρωτιά με μεγάλη συγκέντρωση

Την πρώτη του μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθήνας και πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαΐου, στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στη Στοά Μπολάνη (στην οδό Βουλής 7) στις 19.00.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η συγκέντρωση επρόκειτο

να γίνει πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα την 1η Μαρτίου, αλλά ο κ. Γερουλάνος την ακύρωσε-φυσικά – λόγω της σιδηροδρομικής εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, όντας, μάλιστα, ο πρώτος πολιτικός που έβαλε «φρένο» στην προεκλογική του εκστρατεία στη σκιά της πρωτοφανούς τραγωδίας.

Πριν λίγες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος έχασε την πολυαγαπημένη, μεγαλύτερή του αδερφή, Δέσποινα.

Ο αδόκητος χαμός της συγκίνησε όλη την Ελλάδα και συγκλόνισε τον Παύλο Γερουλάνο.



Η προεκλογική περίοδος όμως και η υποψηφιότητα του Π. Γερουλάνου έχει «αγκαλιαστεί» από τους πολίτες της Α’ Αθήνας και αυτό φαίνεται σε κάθε περίσταση.

Η εμπειρία του, το προσωπικό γκελ, η ευγένειά του και- πάνω απ’ όλα- ο τεκμηριωμένος λόγος του για τα προβλήματα των πολιτών της χώρας και συγκεκριμένα της Α’ Αθήνας, την οποία έχει «οργώσει» όλα αυτά τα χρόνια, κερδίζουν άπαντες και όλα δείχνουν πως οι ψηφοφόροι θα κάνουν μια συγκεκριμένη επιλογή στην κάλπη της 21ης Μαΐου, στηρίζοντας τον Παύλο Γερουλάνο.

Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, πως- σύμφωνα και με όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις- η πρωτιά στην Α’ Αθηνών είναι στο χέρι του Παύλου Γερουλάνου.

Ο ίδιος, πάντως, κρατάει χαμηλούς τόνους και συνεχίζει την καμπάνια του, στην τελική ευθεία για τις εκλογές, μιλώντας για τις παθογένειες της πολιτικής ζωής του τόπου «που πάσχει από την απόλυτη συγκέντρωση της εξουσίας», τον «ανέλεγκτο τρόπο λειτουργίας του πολιτικού συστήματος» και τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται ούτως ώστε να ανανεωθεί ριζικά ένας Θεσμός και να εκδημοκρατιστεί, ενώ όπως ο ίδιος λέει, ζητώντας τη ψήφο των πολιτών:

«Πιστεύω πως τις λύσεις στα προβλήματα μπορούν να τις δώσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτά. Όπως η Ελλάδα ολόκληρη, έτσι και η Αθήνα έχει ανάγκη από μια μεγάλη αλλαγή κατεύθυνσης. Πολιτικούς που επιλέγουν την πολιτική για την ευκαιρία που τους δίνει να προσφέρουν και όχι τα διαχρονικά της προνόμια».

Keywords
Τυχαία Θέματα