Πάτρα 3 παιδιά: Εξέλιξη-«βόμβα»! Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καταθέτει στοιχεία υπέρ της Πισπιρίγκου για ιατρικά λάθη

Πάτρα 3 παιδιά: Εξελίξεις με τα νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, μέσα σε 2,5 χρόνια, στην Πάτρα, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να καταθέσει στοιχεία, στα οποία φαίνονται, όπως υποστηρίζει τα ιατρικά λάθη στην υπόθεση.

Σημειώνεται, πως αυτή τη στιγμή διερευνάται ο ρόλος της προφυλακισμένης μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου και στον θάνατο των άλλων δυο παιδιών, Μαλένας και Ίριδας, καθώς έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας,

και αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών, προκειμένου να ασκηθούν, αν ασκηθούν νέες διώξεις σε βάρος της 33χρονης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσιογράφο της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», Ρούλα Κουσκουρή, η οποία επικοινώνησε με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο ίδιος επιβεβαίωσε την πληροφορία και δήλωσε ότι τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο το οποίο είχε εμπλοκή στη νοσηλεία της 9χρονης, σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία και μάλιστα πανεπιστημιακού επιπέδου!

Ο δημοσιογράφος είπε ότι είναι πρόθυμος να καταθέσει τη μαρτυρία.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και του ζήτησε να καταθέσει αυτά τα στοιχεία στη δικαιοσύνη.

Τότε, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φέρεται να απάντησε:

«Ναι με μεγάλη χαρά, γιατί έχω στοιχεία που θα αποκαλύψουν τις ευθύνες που έχουν οι γιατροί σε αυτή την υπόθεση».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Εξέλιξη-βόμβα, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Πισπιρίγκου,patra 3, exelixi-vomva, makis triantafyllopoulos, pispirigkou