Πάτρα 3 παιδιά – Ευαγγελάτος: Η μητέρα ήταν η μόνη που είδε τη σπιτονοικοκυρά στο Νοσοκομείο-Γι’ αυτό εμφανιζόταν ως ανιψιά της (VID)

Μεταξύ άλλων, ο έγκριτος αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και στα «ΝΕΑ», που έχει ασχοληθεί ενδελεχώς και επισταμένως με την εν λόγω υπόθεση-«θρίλερ» αποκάλυψε πως ο πατέρας των κοριτσιών διαχειριζόταν τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς με πληρεξούσιο.

Σημειώνεται, πως η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού απεβίωσε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 σε ηλικία 69 ετών σε παθολογική κλινική της Πάτρας.

Η γνωμάτευση για τον θάνατό της αφορούσε νεόπλασμα σε όργανα του σώματος και ιστολογική βλάβη.

Ειδικότερα,

λοιπόν, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν την Τρίτη (29/03) στην εκπομπή Live News, την περίοδο 2014-2015 η γυναίκα είχε υπογράψει πληρεξούσιο σε συμβολαιογράφο, σύμφωνα με το οποίο όριζε τον πατέρα των τριών κοριτσιών ως πληρεξούσιο για όλες τις οικονομικές συναλλαγές της.

Παράλληλα, τον Μάρτιο του 2014 και τον Ιούνιο του 2016, λόγω προγενέστερων χρεών που είχε η οικογένεια της γυναίκας, έγιναν ενέργειες ανακοπής από δικηγόρο της Πάτρας και μπλοκάρεται η διαδικασία κατασχέσεων.

Υπάρχει η υποθήκευση του σπιτιού, όμως εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η γυναίκα, παρόλο που γνώριζε την κατάσταση της υγείας της, δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Μάλιστα, ο Νίκος Ευαγγελάτος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η 33χρονη μητέρα εμφανιζόταν ως ανιψιά της σπιτονοικοκυράς, εξηγώντας πως το έκανε αυτό γιατί οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες ή πρόσβαση σε μη συγγενικό πρόσωπο και όπως υποστήριξε ήταν ο μόνος άνθρωπος που είδε μέσα στο νοσοκομείο τη σπιτονοικοκυρά.

Δείτε μετά το 5ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, πως ολοκληρώθηκε ο έλεγχος γονιδιών από το Ίδρυμα της Ακαδημίας Αθηνών, με τα αποτελέσματα να αποκλείουν γονιδιακό πρόβλημα που να κληρονόμησαν τα παιδιά της οικογένειας.

Αρχικά ερευνήθηκε εάν υπάρχουν κληρονομικά προβλήματα και ορισμένα σύνδρομα καρδιολογικού τύπου, τα οποία εξετάστηκαν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και δεν προέκυψε τίποτα.

Στη συνέχεια ακολούθησε γονιδιακή έρευνα η οποία στάλθηκε στο ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, – Ευαγγελάτος, Νοσοκομείο-Γι’, VID,patra 3, – evangelatos, nosokomeio-gi’, VID