Μάριος Κάτσης στο TheCaller: «Είναι αστείο το ερώτημα για το ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση»

Ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι στόχος του επικείμενου συνεδρίου του κόμματος είναι η διεύρυνση και ο μετασχηματισμός του που θα οδηγήσουν σε μία εκλογική νίκη κάτι που θα επιτευχθεί και με την ισότιμη συμμετοχή των πολιτών/μελών στην λήψη των αποφάσεων.

Κατά τη γνώμη του Μ. Κάτση οι προτάσεις του προέδρου του κόμματος για εκλογή της συλλογικής ηγεσίας από τη βάση τυγχάνουν

καθολικής αποδοχής κάτι που θα φανεί στο συνέδριο από το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ενωμένος γιατί “δεν περισσεύει κανείς”.

Ο κ. Κάτσης επισημαίνει ότι “υπάρχει ζήτημα δημοκρατίας στη χώρα” την ώρα που έξι διεθνείς δημοσιογραφικές ενώσεις καταγγέλλουν αποκλεισμούς και διώξεις δημοσιογράφων καθώς και ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να έχει τον έλεγχο της πληροφόρησης. Συγχρόνως επικαλείται την έκθεση πεπραγμένων του ΕΣΡ για το 2020 που δείχνει πως ο χρόνος τηλεοπτικής κάλυψης της κυβέρνησης στα κανάλια είναι 75% την ώρα που για τα υπόλοιπα κόμματα δίνεται συνολικά το 25%.

Τονίζει ότι η έκθεση βγήκε με τουλάχιστον έναν χρόνο καθυστέρηση και προαναγγέλλει μέσω του The Caller ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα προκαλέσει συζήτηση για το ζήτημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Μάριος Κάτσης- Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Θεσπρωτίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάριος Κάτσης, TheCaller, Είναι,marios katsis, TheCaller, einai