Πάτρα – Διαψεύδει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου: Δεν έδωσε εντολή σε τεχνικό για σβήσιμο αρχείων από υπολογιστή

Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, τόνισε πως “δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόσωπο. Η πελάτισσα μου ποτέ δεν είχε δώσει εντολή σε κανέναν να σβήσει κάποια αρχεία” και προσέθεσε πως σήμερα θα αναλώσει την ημέρα του για να εξετάσει εάν ευσταθεί η πληροφορία και εάν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο.

Όπως είπε στην συνέχεια, έχει εντολή από την Ρούλα Πισπιρίγκου να προβεί σε καταγγελία, “γιατί διακινούνται πράγματα που δεν

ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

“Ο τρόπος κάλυψης του θέματος, λόγω και του μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ίσως, περιέχει στοιχεία υπερβολής σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή της κατηγορούμενης και ζητήματα “κλειδαρότρυπας”, υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Επίσης, αναφερόμενος εμμέσως και στο εξώδικο που έστειλαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, λέγοντας πως ενεργούν και για λογαριασμό της προφυλακισμένης 33χρονης, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως οι συγγενείς της κ. Πισπιρίγκου “έχουν μετρήσει τουλάχιστον 20 ξαδέλφες που κάνουν καταγγελίες στους τηλεοπτικούς σταθμούς, ανώνυμα και με γυρισμένες τις πλάτες, ενώ δεν έχει τόσα ξαδέλφια και τόσο μεγάλη οικογένεια η κ. Πισπιρίγκου”.

Σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης, η κατάθεση του οποίου καθυστερεί, σε σχέση με τις αρχικές προθέσεις της κατηγορούμενης, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως η χρονοτριβή σχετίζεται με το γεγονός ότι αναμένεται να συμπληρωθεί ο φάκελος με τα έγγραφα που πρέπει να υπάρχουν για να είναι βάσιμο το αίτημα αποφυλάκισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα – Διαψεύδει, Πισπιρίγκου,patra – diapsevdei, pispirigkou