Πατέρας Αντώνιος: «Με λεφτά της Κιβωτού αγόρασε με την πρεσβυτέρα μεζονέτα στη Ραφήνα»

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου», με τις αρχές να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Όπως προκύπτει από τον οικονομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, ανάμεσα στα ακίνητα που ανήκουν στον πατέρα Αντώνιο βρίσκεται και μια μεζονέτα στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News στο MEGA, το συγκεκριμένο

σπίτι αγοράστηκε το 2007. Πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ. με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησής του ήταν 295.000 ευρώ τα οποία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προέρχονταν από λεφτά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το ποσό συμφωνήθηκε και πληρώθηκε σε μετρητά πριν την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου, όπως ρητά δήλωσαν στον συμβολαιογράφο οι εμπλεκόμενοι.

Μέχρι και σήμερα, η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή. Μάλιστα στο κουδούνι αναφέρεται το όνομα της πρεσβυτέρας. Ωστόσο πρόκειται για ακίνητο που επισήμως ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της «Κιβωτού του Κόσμου».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατέρας Αντώνιος, Κιβωτού, Ραφήνα,pateras antonios, kivotou, rafina