Κακοκαιρία Άριελ: «Χτυπά» σε τρία κύματα την Αττική - «Καταιγίδα» μηνυμάτων από το 112

Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Άριελ. Οι περιοχές που δοκιμάζονται από τα φαινόμενα.Η κακοκαιρία Άριελ άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη το σκηνικό του καιρού στην Ελλάδα. Μάλιστα, η ΕΜΥ ανακοίνωσε επικαιροποιημένα προγνωστικά στοιχεία για την κακοκαιρία το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11).…

Μηνύματα από το 112 σε διάφορες
περιοχές

Μηνύματα έστειλε η Πολιτική Προστασία μέσω του 112 σε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Χαλκιδική, Πιερία, Θεσσαλία, Μαγνησία και Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για πολύ επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 1/12.

Ζητά από τους κατοίκους της περιοχής να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Μήνυμα εστάλη και στην περιοχή της Πιερίας.

{https://twitter.com/112Greece/status/1597960820914540544}

Μαρουσάκης: Οι 7 περιοχές που χρειάζεται προσοχή λόγω κακοκαιρίας

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρθηκε στις περιοχές που «χτυπά» η κακοκαιρία. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ήδη έχουμε έντονα φαινόμενα στα Επτάνησα, τη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα κινήθηκαν στα ανατολικά ηπειρωτικά δηλαδή Ανατολική Πελοπόννησο, Στερεά και Εύβοια και προς το βράδυ της Τετάρτης θα επηρεάσουν την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δηλαδή οι 7 περιοχές που θα χρειαστεί να προσέχουν οι πολίτες είναι: η Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες, η Εύβοια και οι Σποράδες.

Από την Πέμπτη (1/12) τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» στο Βόρειο Αιγαίο, την Αν. Μακεδονία και Θράκη αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά όλα τα σχολεία θα είναι λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας Άριελ στο νησί της Σκοπέλου. Όπως ανακοινώθηκε, με απόφαση του Δημάρχου Σκοπέλου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκοπέλου για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου.

Έτσι, όλα τα σχολεία στη Σκόπελο θα παραμείνουν κλειστά.

Η απόφαση πάρθηκε καθώς η περιοχή πλήττεται από ακραία καιρικά φαινόμενα (έντονη βροχόπτωση, θυελλώδεις άνεμοι έως 8 μποφόρ, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες) τα οποία θα συνεχιστούν έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και θα πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Άριελ, Χτυπά, Αττική, - Καταιγίδα, 112,kakokairia ariel, chtypa, attiki, - kataigida, 112