Παντρεύτηκαν Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Ο υπεχλιδάτος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 23χρονος γιος Μπρούκλιν είχαν σχεδιάσει πολυήμερες εκδηλώσεις με την τελετή και το γαμήλιο πάρτι να γίνονται τελικά το Σάββατο το βράδυ.

Στον γάμο, που περιλάμβανε και εβραϊκή τελετή, ήταν ασφαλώς παρούσα σύσσωμη η οικογένεια Μπέκαμ, αλλά και Πελτζ -ο επιχειρηματίας Νέλσον Πελτζ και η μητέρα της νύφης, μοντέλο Κλόντια Χέφνερ, μαζί με τα επτά αδέρφια της νύφης.

Τζίτζι Χαντίντ και Σερένα Γουίλιαμς ανάμεσα στους καλεσμένους

Στον γάμο παρευρέθηκαν λαμπεροί καλεσμένοι, όπως η Serena Williams, η Eva Longoria και η

οικογένεια του διάσημου σεφ Gordon Ramsey. Το παρών επίσης έδωσαν τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls και πρώην συνάδελφοι της Βικτόρια Μπέκαμ, η Mel B, η Mel C, η Emma Bunton και η Geri Halliwell. Ακόμη ξεχώρισαν η Rocco Ritchie, Gigi Hadid, Nicole Richie, Elizabeth Hurley και το διάσημο τοπ μόντελ Gisele Bündchen με τον σύζυγό της Tom Brady.

Το νυφικό

Η Πελτζ φορούσε ένα custom νυφικό δια χειρός Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino, το οποίο επέλεξε με τη βοήθεια της στυλίστριας από τη Νέα Υόρκη, Λέσλι Φρίμαρ. Ήταν μία από τις τρεις δημιουργίες που φέρεται να φόρεσε τη χθεσινή νύχτα.

Η Leslie είναι το άτομο που τη βοήθησε να βρει τα κατάλληλα αξεσουάρ ενώ ασχολήθηκε επίσης με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της”, ανέφερε πηγή στη “Daily Mail”. Η ίδια η νύφη μιλώντας στο “CR Fashion Book” τον περασμένο Νοέμβριο είχε αποκαλύψει ότι θα άλλαζε διαρκώς εμφανίσεις την ημέρα του γάμου της.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017, όμως πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2020, μόλις επτά μήνες αφότου είχαν δημοσιοποιήσει τη σχέση τους, γνωστοποιώντας τα χαρμόσυνα αμφότεροι μέσω Instagram.

Έκτοτε, ο 23χρονος σεφ και μοντέλο έχει ήδη «χτυπήσει» στο σώμα του πολλά τατουάζ για την, πλέον σύζυγό του, μεταξύ αυτών τους στίχους ερωτικής επιστολής από Αμερικανίδα ηθοποιό μαζί με τα μάτια της Πελτζ.

Οι νεόνυμφοι πιθανότατα θα ζήσουν μόνιμα στην έπαυλη των 10,5 εκατ. δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς, που αγόρασαν λίγο πριν το γάμο τους.

View this post on Instagram

A post shared by Cruz Beckham (@beckham_cruzie)

Πηγή: Lifo

Keywords
Τυχαία Θέματα