Ο Πολάκης επέστρεψε και «αρπάχτηκε» με τον Χατζηνικολάου! «Η συνέχεια στη δικαιοσύνη», λέει ο δημοσιογράφος

Ανατροπή στην υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, την παραμονή του οποίου στα ψηφοδέλτια του κόμματος αποφάσισε ομόφωνα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Αυτό έγινε-όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ- λαμβάνοντας υπόψη τη χθεσινή επιστολή του βουλευτή, «στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες

αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρεται:

«Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το όργανο έλαβε υπόψη του την επιστολή που κοινοποίησε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία δίνει εξηγήσεις για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αναγνωρίζει λάθη και αστοχίες και επαναβεβαιώνει τον απόλυτο σεβασμό του στις συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πυξίδα όλων των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του κόμματος οφείλει να είναι ο σεβασμός στη συλλογική λειτουργία και στις συλλογικά επεξεργασμένες θέσεις.

Η δημόσια στάση, οι παρεμβάσεις και δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, οφείλουν να υπηρετούν τον κοινό στόχο για τη νίκη στις εκλογές και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Χατζηνικολάου: Ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον Τσίπρα-Πολάκης: Ζητήστε συγγνώμη από το λαό και τα ξαναλέμε

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης «επιστροφής» του Παύλου Πολάκη και παρότι πριν 3 βδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας τόν είχε «κόψει» από τα ψηφοδέλτια, αλλά μετά την τραγωδία στα Τέμπη τόν επανέφερε, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Ομίλου Real Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε τα εξής:

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.

Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

Άμεσα απάντησε ο Παύλος Πολάκης, αναφέροντας τα εξής:

«Περιμένω .ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε …»

Φυσικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου ανταπάντησε τονίζοντας τα εξής:

«Αμετανόητος! Προσχηματική η συγνώμη του,για να εξασφαλίσει τη βουλευτική ασυλία και τη βουλευτική αποζημίωση.Η συνέχεια στη δικαιοσύνη».

Αμετανόητος! Προσχηματική η συγνώμη του,για να εξασφαλίσει τη βουλευτική ασυλία και τη βουλευτική αποζημίωση.Η συνέχεια στη δικαιοσύνη. https://t.co/fO6xAEtDw4

Nikos Chatzinikolaou (@NChatzinikolaou) March 18, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα