Τα ζώδια της Κυριακής 19 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Ο Ερμής από την τελευταία μοίρα των Ιχθύων σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνοντας κυρίως επικοινωνιακά τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).

Έχουμε την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που μπορεί να μας απασχολούν καθώς λειτουργούμε με βάση τη διαίσθησή μας. Η διεισδυτικότητα μας χαρακτηρίζει και μας βοηθά να ξεπεράσουμε συναισθηματικές εξάρσεις και αυταπάτες που πιθανά μας οδηγούσαν σε λάθη.

Αργότερα ο Ερμής μετακινείται στον Κριό αλλάζοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι. Ο Ερμής στο πύρινο αυτό ζώδιο μας ωθεί να πάρουμε πρωτοβουλίες για συζητήσεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Διεκδικούμε το δίκαιο των απόψεων μας και δεν διστάζουμε να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις θεωρώντας πως υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να μας αδικήσουν.

Καλό είναι όμως να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγουμε σκληρές κόντρες με πρόσωπα σημαντικά για εμάς που μπορεί να υπάρξουν λόγω παρορμητικότητας και απερισκεψίας.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στους Διδύμους δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συνεργασίες και στόχους.

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προχωρήσουν σε προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Παράλληλα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να περάσουμε υπέροχα με πρόσωπα που αγαπάμε.

Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να αναζωογονήσουμε και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με όσους νιώθουμε πως μπορούν να μας κατανοήσουν.

Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας απασχολήσουν έντονα τις επόμενες μέρες.

Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνουν την δυνατότητα να κλείσουμε ζητήματα που μπορεί να επιβαρύνουν την σχέση μας.

Ωριμότητα και ψυχραιμία μας βοηθούν να πάρουμε αποφάσεις που θα βοηθήσουν να υπάρξει ισορροπία στην προσωπική μας ζωή και να αποφύγουμε τις εντάσεις με το πρόσωπο που αγαπάμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα