Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης «εκτίναξε» το ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική από το 5 στο 8,15%

Μια από τις μεγαλύτερες ποσοστιαίες αυξήσεις σημείωσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Ανατολική Αττική στις εκλογές της 21ης Μάιου 2023 εν συγκρίσει με τις εκλογές του 2019.

Και αυτό-φυσικά-οφείλεται στη δυναμική του Μανώλη Χριστοδουλάκη που εκλέγεται πανηγυρικά βουλευτής για πρώτη φορά.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

επιβεβαίωσε την Παράσταση Νίκης που είχε διαμορφωθεί για το πρόσωπό του από τις ογκώδεις και γεμάτο παλμό συγκεντρώσεις του στην Ανατολική Αττική και «εκτίναξε» το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο 8,15% από το 5,03%.

Πρόκειται-αναμφισβήτητα- για μια δικαίωση για τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που έκανε μια δυναμική προεκλογική καμπάνια, πετυχαίνοντας μια προσωπική αλλά και συλλογική νίκη για το ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική.

Ο ίδιος, άλλωστε, στην πρώτη του δήλωση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε τα εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στρατεύτηκαν μαζί μας σε μια προσπάθεια συλλογική, να σηκώσουμε την παράταξη, να χτίσουμε ξανά τους ισχυρούς μας δεσμούς με την κοινωνία, να πετύχουμε και πάλι την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική.

Ένα ξεχωριστό, όμως, ευχαριστώ στη δική μας παρέα, όλους εκείνους που εθελοντικά μέρα και νύχτα έδωσαν ακούραστα μια όμορφη και ανιδιοτελή μάχη.

Μια μάχη για αξίες, ιδέες και ιδανικά. Μια μάχη που ενώνει και συνθέτει. Μια μάχη με χαμόγελο, με καθαρά βλέμματα. Ευχαριστώ σε όσους ήσασταν η δύναμη που έλειπε στα εύκολα και στα δύσκολα.

Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει. Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών πλησιάζει. Απομένει και πάλι αγώνας, ενότητα και συστράτευση.

Για να σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο ψηλά. Να δούμε τον ήλιο και πάλι να ανατέλλει από την Ανατολή. Από την Ανατολική Αττική.

Η αλλαγή είναι εδώ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μανώλης Χριστοδουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Ανατολική Αττική, 815,manolis christodoulakis, pasok, anatoliki attiki, 815