«Βόμβα» Βερύκιου: «Ο Τσίπρας πήγε στην Κουμουνδούρου με την παραίτηση στο χέρι- Υπήρχαν μνηστήρες, καλή ιδέα η Αχτσιόγλου»

Μουδιασμένοi από τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, στελέχη του κόμματος προσήλθαν το πρωί της Δευτέρας για την πρώτη σύσκεψη μετά τα αποτελέσματα.

Μιλώντας στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

– ΠΣ πήγε στα γραφεία με την παραίτηση στο χέρι.

«Ο Τσίπρας πήγε το πρωί στην Κουμουνδούρου με την παραίτηση στο χέρι. Δεν έγινε δεκτή. Θα πάνε στις δεύτερες εκλογές με Αλέξη Τσίπρα. Αν το αποτέλεσμα είναι της 25ης Ιουνίου είναι διαφορετικό από αυτό της 21ης Μαΐου, εκεί όλα παίζονται. Ότι υπήρχαν μνηστήρες, υπάρχουν και είναι και γένους θηλυκού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



«Είναι γυναίκα προβεβλημένη, νέα κοπέλα που όλα τα Μέσα και κυρίως η τηλεόραση προβάλλουν. Καλή ιδέα η Έφη Αχτσιόγλου. Υπάρχει πάντα τέτοιο θέμα. Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επόμενης εκλογικής μάχης που δεν νομίζω κανείς να προθυμοποιεί να πάρει τα κάστανα από τη φωτιά. Θα τα αφήσουν στον Αλέξη Τσίπρα να πιει και το δεύτερο ποτήρι των εκλογών. Τώρα αν δεν είναι τόσο πικρό, όσο το πρώτο, θα εξαρτηθεί από τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες» συμπλήρωσε ο Δήμος Βαρύκιος στο T-live.

Keywords
Αναζητήσεις
, εφη μπαρμπάτση
Τυχαία Θέματα
Βόμβα Βερύκιου, Ο Τσίπρας, Κουμουνδούρου, - Υπήρχαν, Αχτσιόγλου,vomva verykiou, o tsipras, koumoundourou, - ypirchan, achtsioglou