Νέα Ιωνία: Καρέ καρέ η εκτέλεση του υδραυλικού στην καφετέρια – Το… λάθος ήταν ότι κάθισε δίπλα του αδελφός μέλους αντίπαλης συμμορίας

Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτέλεση του 40χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία ήρθε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Τετάρτης (29/03).

Σε αυτό φαίνονται 7 άτομα της ομάδας «L» να φτάνουν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σημειώνεται, πως την προηγούμενη μέρα είχε τραυματιστεί ο γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας. Οι συγγενείς του ανήλικου είχαν κάνει μία έρευνα για το πώς

επιτέθηκαν στον έφηβο και είχαν φωνάξει μία ομάδα Αλβανών ώστε να ερευνηθεί τι έγινε στο περιστατικό από το προηγούμενο βράδυ.

Τότε, μπήκε ένας άλλος Αλβανός, ο οποίος ήταν αδελφός μέλους μίας αντίπαλης συμμορίας, και άρχισε να λέει «τι κάνετε εδώ, τι συμβαίνει» με ένα άσχημο τρόπο προς τα μέλη της συμμορίας «L».

Ο άνδρας αυτός καθόταν με τον άτυχο υδραυλικό που δολοφονήθηκε αλλά δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση.

Υπήρξε μία στιχομυθία, βγήκαν τα όπλα και ως τραγική συνέπεια πυροβολήθηκε ο άτυχος υδραυλικός, που δεν έφταιξε σε τίποτα…



Οι αναλύσεις που οδήγησαν σε συλλήψεις

Οι εικόνες των δραστών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια αστυνομικών και αναλύθηκαν.

Έναν και πλέον μήνα, μετά οι Αρχές έχουν στα χέρια τους, τους δύο πρωταγωνιστές. Τον 33χρονο που φέρεται να πυροβόλησε και τον 23χρονο που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και τράβηξε όπλο τη νύχτα του εγκλήματος.

Όλοι τους μέλη σκληροπυρηνικής συμμορίας Αλβανών που έχουν συλληφθεί κατ’ επανάληψη και έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ληστείες, αντίσταση κατά της αρχής, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορία.

Άτομα με πλούσιο ποινικό μητρώο που απλώνεται σε όλο το φάσμα της παρανομίας.

Σε τραγούδι τραπ του 2015, οι συμμορίτες δείχνουν να περηφανεύονται για την δράση τους. Δραστηριοποιούνταν τότε στη διακίνηση ναρκωτικών και στην «προστασία» μαγαζιών. Έστελναν μήνυμα πως το κέντρο τούς ανήκει.

Αδίστακτοι και οπλισμένοι, έτοιμοι να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Εκείνη τη νύχτα του περασμένου Φλεβάρη όμως, ο άντρας που έπεσε νεκρός δεν ήταν στόχος τους.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, τα μέλη της σπείρας που πήραν μέρος στο έγκλημα έχουν ταυτοποιηθεί, με το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας να δείχνει τις μαφιόζικες κινήσεις των δραστών που στοίχισαν τη ζωή σε έναν αθώο πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα