Γ. Αμοιρίδης: Τι του λείπει του κ. Ανδρουλάκη σε σχέση με τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα; ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απέτυχαν παταγωδώς

Ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, πρώην βουλευτής του κόμματος και πρ. δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Αμοιρίδης μίλησε την Τετάρτη (29/03) στο TheCaller WEB TV και τον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό εν όψει των εκλογών που προκηρύχθηκαν για τις 21 Μαΐου.

Αρχικά, ο κ. Αμοιρίδης

αναφέρθηκε στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη για το πρόσωπο του πρωθυπουργού στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας που δεν θα πρέπει να είναι ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως είπε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, «καψαλίστηκαν Τσίπρας και Μητσοτάκης, δεν τους έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος. Αποδείχθηκε πως και τα δυο κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απέτυχαν παταγωδώς».

Ο κ. Αμοιρίδης, εν συνεχεία, είπε πως «δεν αποκλείει το Σύνταγμα να είναι πρωθυπουργός ο κ. Ανδρουλάκης» και πρόσθεσε πως «σε κάθε περίπτωση οι πολίτες αποφασίζουν και στέλνουν μήνυμα ανάλογα με τα ποσοστά που δίνουν στο κάθε κόμμα».

«Το πρόσωπο θα το συζητήσουμε μετά τις εκλογές, δεν εξαίρεσε τον εαυτό του και σωστά ο κ. Ανδρουλάκης…», ανέφερε ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα, για να διερωτηθεί στη συνέχεια:

«Τι του λείπει του κ. Ανδρουλάκη σε σχέση με τους κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα;»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το ΠΑΣΟΚ είχε μια πατριωτική στάση όλα αυτά τα χρόνια και πλήρωσε το τίμημα».

Για την «ωρολογιακή βόμβα» των πλειστηριασμών, ο κ. Αμοιρίδης είπε πως «πρέπει να επανέλθει ο νόμος Κατσέλη», ενώ υπερτόνισε την αναγκαιότητα να στηριχθεί το Δημόσιο.

Εξάλλου, στον «πυρήνα» της κριτικής του για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε:

«Πόσο καιρό θα δίνει επιδόματα η κυβέρνηση…; Έτσι δεν γίνεται ανάπτυξη, χρειάζεται κάτι πιο μόνιμο… Επίσης δεν γίνονται έλεγχοι, υπάρχει αισχροκέρδεια στην αγορά…».

Τέλος για το Νότιο Τομέα της Αθήνας όπου πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Αμοιρίδης υποστήριξε πως «η ανάπτυξη του Ελληνικού και τα ακόλουθα έργα θα διαμορφώσουν τη νέα ‘’ταυτότητα’’ της Ελλάδας, σηματοδοτεί το αύριο της χώρας όσον αφορά στην Οικονομία και τις επενδύσεις…».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμοιρίδης, Ανδρουλάκη, Μητσοτάκη, Τσίπρα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ,amoiridis, androulaki, mitsotaki, tsipra nd, syriza