Ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου: Πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισαν δρόμοι

Ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου: Συγκεντρώσεις έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται στα Προπύλαια για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Μέχρι στιγμής, έχουν κλείσει η Πανεπιστημίου και οι παρακείμενοι δρόμοι.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι αναμένεται να κάνουν πορεία προς τη Βουλή, ενώ και το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 το βράδυ στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται

ότι καλέσματα για συγκεντρώσεις και πορείες έχουν ανακοινωθεί για αυτή την ώρα και για το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την Καμάρα.

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) κάλεσε σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 19.00 στα Προπύλαια ενώ σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «οι δεκάδες νεκροί πρόσφυγες του ναυαγίου είναι μαζική δολοφονία της ρατσιστικής πολιτικής των κλειστών συνόρων».

Η ανακοίνωση των Σωματείων:

Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων ΕλλάδαςΣυνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγ/κής Βιομηχανίας ΕλλάδοςΣυνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων και συναφών επαγγελμάτων Ν. ΑττικήςΣυνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ)Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Ν. Αττικής

«Οργή και απεριόριστη θλίψη πλημμυρίζει τις καρδιές και τη σκέψη όλων των εργαζομένων και του λαού στη χώρα μας, από το νέο πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναυάγιο, Πύλου, Πορείες, Αθήνας – Έκλεισαν,navagio, pylou, poreies, athinas – ekleisan