Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύντροφό της

Κως: Τεράστια αγωνία επικρατεί αναφορικά με την τύχη μιας 27χρονης, η οποία έχει εξαφανιστεί.

Πρόκειται για μια εργαζόμενη από την Πολωνία, που εργάζεται ως υπάλληλος ξενοδοχείου και τα ίχνη της χάθηκαν από την περασμένη Δευτέρα (12/06).

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr ήταν γύρω στις 22:30, όταν τηλεφώνησε μεθυσμένη στον Πολωνό σύντροφό της και του είπε ότι βρισκόταν στην περιοχή Μαρμάρι και ότι κάποιος επρόκειτο να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο της με τη μηχανή του.

Ωστόσο, έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά.

Η 27χρονη

Ο 28χρονος σύντροφός της δήλωσε

την εξαφάνιση της την επόμενη ημέρα και όπως είπε στην αστυνομία προσπάθησε μετά από εκείνο το τηλεφώνημα να επικοινωνήσει πάλι μαζί της, όμως το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ακόμα ότι στις 23:38 εντόπισε μέσω εφαρμογής το στίγμα του κλειστού κινητού της στην περιοχή Τιγκάκι σε συγκεκριμένη οδό.

Μέχρι σήμερα, η 27χρονη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και δεν έχει πάει στη δουλειά της.

Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, 27χρονης,thriler, 27chronis