Κατακτήστε νεανική όψη με τη δύναμη του lifting προσώπου

Η κοσμητική ιατρική έχει εξελιχθεί ραγδαία και προσφέρει συνεχώς νέες επαναστατικές μεθόδους που υπόσχονται να χαρίσουν τη μέγιστη δυνατή διάρκεια στο γλυκό νέκταρ της νιότης.

Lifting προσώπου, η διαχρονική αξία

Αποκτήστε φρέσκια, ξεκούραστη και πιο νεανική όψη με μία μόνο πλαστική επέμβαση.

Ποια είναι η διαδικασία;

Αρχικά επισκεφθείτε έναν γιατρό που εμπιστεύεστε και είναι αξιόπιστος. Στη συνέχεια θα πρέπει να σας ενημερώσει αναλυτικά για τη χειρουργική επέμβαση, να σας συστήσει τι πρέπει να κάνετε πριν το χειρουργείο και τι μετά, αν υπάρχουν κίνδυνοι καθώς και τι θα πρέπει να περιμένετε από το αποτέλεσμα. Με τον όρο lifting προσώπου αναφερόμαστε στις επεμβάσεις που αφορούν το πρόσωπο και αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση στο δέρμα, τους μυς και το λίπος με την ανάρτηση των μαλακών μορίων του προσώπου στη φυσική τους θέση.

Η dr Λαμπρινάκη εφιστά την προσοχή!

Είναι σημαντικό η αποκόλληση και η ανάρτηση των ιστών να γίνεται στο επίπεδο της επιπολής μυοαπονευρωτικής περιτονίας (SMAS), ακριβώς πάνω από τους μύες, δηλαδή, γιατί έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο μόνιμο και πιο φυσικό.

Αυτός δεν είναι ο στόχος;

Οι τομές δε φαίνονται και με την πάροδο του χρόνου επουλώνονται πλήρως.

Τα ράμματα είναι ιδιαίτερα λεπτά και αφαιρούνται συνήθως 10 μέρες μετά την επέμβαση.

Η dr. Λαμπρινάκη εφαρμόζει και τη MACS Lift τεχνική. Πραγματοποιείται μια πολύ μικρή τομή που ξεκινά μπροστά από τη φαβορίτα, συνεχίζει μπροστά από το αυτί και καταλήγει ακριβώς πίσω από το λοβίο του αυτιού.

Μαζί με το lifting προσώπου μπορείτε να συνδυάσετε και τη βλεφαροπλαστική.

Τα μάτια, εκτός από καθρέφτης της ψυχής, είναι και μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή καθώς το δέρμα είναι πιο λεπτό στο σημείο αυτό.

Το αποτέλεσμα είναι να εμφανίζονται ρυτίδες και τα μάτια σας να φαίνονται θαμπά και κουρασμένα.

Τη λύση δίνει η βλεφαροπλαστική.

Κατά την επέμβαση αυτή αφαιρούνται από το άνω και το κάτω βλέφαρο το περιττό δέρμα, το λίπος και οι σακούλες.

Η επιστήμη προτείνει συνεχώς νέες μεθόδους που είναι ανώδυνες, αναίμακτες και έχουν πιο γρήγορο χρόνο αποκατάστασης από τα κλασικά χειρουργεία. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να γίνει με laser όπου αποφεύγονται οι εξωτερικές τομές στο άνω βλέφαρο ή τη μέθοδο PLEXR που δεν υπάρχουν τομές ή ράμματα.

Αφήστε τον χρόνο να κυλά όμορφα και να αφήνει μόνο το θετικό του αποτύπωμα στο διάβα του. Για τα υπόλοιπα φροντίζει η κοσμητική ιατρική. Ευχαριστούμε Πλαστικό Χειρουργό Νεκταρία Λαμπρινάκη για την επιστημονική της συμβολή στο άρθρο μας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις μεθόδους και τι ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες εξατομικευμένα, κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο ιατρείο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα