Καμπάνια για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ από την Κουμουνδούρου

Καμπάνια για την διάδοση αλλά και την εξοικείωση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως το παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη ξεκινά η Κουμουνδούρου.

Ήδη τέθηκε σε λειτουργία η ιστοσελίδα dikaiosinipantou.syriza.gr απ’

όπου οι πολίτες ακόμη και με τη μέθοδο ερωτήσεων και απαντήσεων θα μπορούν να ενημερώνονται για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για κάθε θέμα που τούς ενδιαφέρει, αλλά συγχρόνως και για την κοστολόγηση κάθε μέτρου.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου το αμέσως επόμενο διάστημα μέσα από εξειδικευμένη καμπάνια που θα αναπτυχθεί πρωτίστως μέσω των social media αλλά και του youtube ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επικοινωνήσει το πρόγραμμά του με την κοινωνία ώστε να γίνουν σαφείς και οι διαφοροποιήσεις του από το αντίστοιχο της ΝΔ αλλά και η διαφορετική φιλοσοφία του.

Εκ παραλλήλου ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει τις επαφές του με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, σωματεία και εκπροσώπους εργαζομένων και επιμελητηρίων για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων σε σχέση με την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δύσκολου χειμώνα που έρχεται. Στον σχεδιασμό της Κουμουνδούρου βρίσκεται και νέος κύκλος περιοδειών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιφέρεια καθώς επί της ουσίας η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και το κόμμα θα πρέπει να βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να παραστεί στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλέζου. Παράλληλα θα γίνει ονοματοδοσίας αίθουσας της Ευρωβουλής “Μανώλης Γλέζος” έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Προεδρείου σε σχετική πρόταση του Δ. Παπαδημούλη.

Στην εκδήλωση εκτός από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα παρέμβουν η πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και πρόεδροι των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου, Έλληνες ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων και ακαδημαϊκοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καμπάνια, ΣΥΡΙΖΑ, Κουμουνδούρου,kabania, syriza, koumoundourou