Βασίλης Δημάκης: Απαντά για τον αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου και καταγγέλλει fake news

Η τραγουδίστρια, Ερασμία Μάνου πριν από λίγες μέρες αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά την έκταση που έλαβε η είδηση του αρραβώνα τους, ο Βασίλης Δημάκης θέλησε να κάνει μερικές διευκρινίσεις αναφορικά με όσα είδε να γράφονται για εκείνον, μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στο Facebook.

«Εγώ και η σύντροφός μου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε

όλους από καρδιάς για τις όμορφες και εγκάρδιες ευχές σας !!! Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να επισημάνω δυο – τρία πραγματάκια, που θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να διευκρινιστούν, αφού ο καθένας βγαίνει και λέει “το μακρύ του και το κοντό του”, χωρίς να έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει την εγκυρότητα όλων όσων αναπαράγει.

α) Ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί καλάσνικοφ, σε καμία ένοπλη ληστεία κατά το έκνομο παρελθόν μου !

β) Ουδέποτε έχω διαπράξει κλοπές και δη μάλιστα σε ιδιώτες, επιχειρηματίες και τα λοιπά, όπως άστοχα αναφέρθηκε χθες στην Τατιάνα Στεφανιδου και σε άλλα τηλεοπτικά μέσα και site ..

γ) Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για τρομοκρατία, όπως επίσης , ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για χρηματοδότηση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου”…

δ) Τέλος, ποτέ δεν έχει ασκηθεί βία από μένα, κατά τη διάπραξη των απαλλοτριώσεων του παρελθόντος !

Με τον νέο δημοσιογραφικό νόμο, ο αναπαράγων , φέρει την ίδια ευθύνη με αυτόν που αναπαρήγαγε πρώτος την είδηση ! Με την συνήγορο μου κυρία Ηλέκτρα-Λήδα Κούτρα, προτιθέμεθα να προσφύγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη, εάν μετά τη δημοσίευση της παρούσας δήλωσης δεν ανασκευάσουν, όλοι όσοι ψευδώς αναπαρήγαγαν ένα σωρό λίβελους και κιτρινισμούς χειρίστου είδους!

Τώρα εάν δεν ανασκευάσουν , κανένα πρόβλημα (!) Θα σας ευχαριστούμε πολύ για το ακούσιο μεν , υπέροχο δε, δώρο γάμου που θα μας κάνετε … Αυτά τ ολίγα.. “Και στα δικά σας”…» γράφει η ανάρτηση από το προφίλ του Βασίλη Δημάκη.

Δείτε τη δημοσίευση:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Δημάκης, Απαντά, Ερασμία Μάνου,vasilis dimakis, apanta, erasmia manou