Ιράν – Μαχσά Αμινί: «Tυχαίος ο θάνατός της» λέει ο Έκτορας Κουφοντίνας!

«Ένας τυχαίος θάνατος» που «παρουσιάστηκε και αξιοποιήθηκε έτσι ώστε να χτυπήσει το Ιράν και τελικά την Ρωσία » υποστηρίζει πως είναι αυτός της 22χρονης Μαχσά Αμινί, ο Έκτορας Κουφοντίνας.

«Τώρα το Ιράν στηρίζει την Ρωσία, οπότε είναι το ιδανικό timing για να υποκινήσει η CIA κάτι τέτοιο» τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά

στην ανάρτησή του ο Έκτορας Κουφοντίνας αναφέρει:

Κυκλοφορεί εδώ και κάποια ώρα το σενάριο ότι η 22χρονη Ιρανή Μαχσά Αμινί δεν δολοφονήθηκε, αλλά απλώς πέθανε συμπτωματικά την ώρα αστυνομικού ελέγχου, και πήραν τον θάνατό της οι metooδες και τον χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα για να στήσουν αντι-Ιρανικό πραξικόπημα τύπου «πορτοκαλί επανάστασης».

Μάλιστα υπάρχει και βίντεο που φέρεται να δείχνει τη στιγμή που χάνει τις αισθήσεις της η Amini.

Αυτό το σενάριο είναι πολύ πιθανό να ισχύει. Γενικά ο δικαιωματισμός είναι ένα εργαλείο των ΗΠΑ, όπως εξηγώ αναλυτικά και στο βιβλίο μου, ενώ μόλις πρόσφατα εξάλλου επιχειρήθηκε φιλοαμερικάνικο πραξικόπημα στην Κούβα με τον φερετζέ του δικαιωματισμού. Τώρα το Ιράν στηρίζει την Ρωσία, οπότε είναι το ιδανικό timing για να υποκινήσει η CIA κάτι τέτοιο. Ένας τυχαίος θάνατος δηλαδή, που παρουσιάστηκε και αξιοποιήθηκε έτσι ώστε να χτυπήσει το Ιράν και τελικά την Ρωσία μέσω Λαμίας. Μέσω Τεχεράνης, για την ακρίβεια.

Όπως και να ‘χει δύο πράγματα δεν αλλάζουν:
1) Ο δικαιωματισμός είναι ο νέος Δούρειος Ίππος των ΗΠΑ που διασπά το κίνημα στο εσωτερικό και ροκανίζει καθεστώτα στο εξωτερικό.

2) Η μαντήλα είναι ένα καταπιεστικό μέσο με θρησκευτική βάση που υποτάσσει τις μουσουλμάνες, τόσο συμβολικά όσο και πρακτικά, και πρέπει να καταπολεμηθεί.

Φαν φακτ: Το να λέει κάποιος ότι «η μουσουλμάνα επιλέγει να φοράει τη μαντήλα», τη στιγμή που άμα δεν τη φορέσει ο άντρας της θα τη δείρει, είναι αστείο. Ειδικά όταν το λέει κάποια από αυτές που κυκλοφορούν μόνο με το σουτιέν γιατί οτιδήποτε παραπάνω θα τις καταπίεζε.

Συνέπεια παιδιά. Συνέπεια. Πείτε ό,τι μαλακία θέλετε, αλλά τουλάχιστον να λέτε πάντα την ίδια. Όχι να βρίζετε εμένα όποτε λέω τους μπάτσους «γουρούνια» αλλά όταν τους λέει έτσι ο Θανάσης να το κάνετε «αβαβά» και να συνεχίζετε να πηγαίνετε στις συναυλίες του. Ή ό,τι κάθε φορά…

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά στο τέλος κάποιος θα σκεφτεί ότι τελικά δεν σας πειράζει το ένα ή το άλλο καθαυτό, αλλά ότι είναι απλά αφορμές και τελικά κάποιος σας τα χώνει για να δολοφονείτε χαρακτήρες κατά παραγγελία.

Keywords
Τυχαία Θέματα