Θανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι είμαι ανάξιος γιος και ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου»

Ο Θανάσης Χειμωνάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και προκάλεσε αίσθηση με όσα είπε.

Ο Θανάσης Χειμωνάς είπε αρχικά πως «κάθε άνθρωπος οφείλει να είναι απέναντι σε κάθε είδος ρατσισμού, οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα είτε είναι φυλετική είτε είναι θρησκευτική είτε έχει να κάνει με την ερωτική ταυτότητα. Αυτό που συμβαίνει όμως πλέον είναι ότι πας να πεις κάτι πάρα πολύ αθώο και, επειδή θα βάλεις το κόμμας σε λάθος μέρος ή θα χρησιμοποιήσεις

μια λάθος αντωνυμία, αμέσως θα σε κατηγορήσουν ότι είσαι ρατσιστής, ότι είσαι σεξιστής. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ τρομακτικό και νομίζω ότι μας πάει σε έναν νέο τύπο συντηρητισμού και ίσως χειρότερο από τον παραδοσιακό συντηρητισμό που έχουμε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια».

«Ακόμα και αν πεις κάτι που είναι αλήθεια, δηλαδή ακόμα και αν πεις ότι η παχυσαρκία είναι ένα πρόβλημα, ακόμα και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι κάνεις fat shaming και μετά να υπάρχει ένας όχλος και να σε βρίζει. Και να μην μπορείς να απαντήσεις. Δεν έχεις και βήμα πλέον και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ τρομακτικό γιατί είναι μια Οργουελική αστυνομία σκέψης».

«Στα social media μου έχουν κολλήσει όλους σχεδόν τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Έχουμε φτάσει σε μια εποχή που αν μια γυναίκα σε βρίσει και της απαντήσεις, χωρίς να αναφερθείς στο φύλο της, μπορεί να πάρει αυτό που είπες και να σε πει σεξιστή» συνέχισε ο Θανάσης Χειμωνάς.

«Έλεγαν ότι είμαι ανάξιος γιος, ότι αυτοκτόνησε ο πατέρας μου, και καλά, εξαιτίας μου… Πράγματα αδιανόητα επειδή απλώς διαφωνούσαν με τις ιδέες μου. Όσο ζούσε η μάνα μου δεν έλεγαν τίποτα, όταν όμως πέθανε η μάνα μου άρχισαν να βάζουν και αυτή στο παιχνίδι και αυτό που με ενοχλούσε είναι ότι δεν ήξεραν καν ποιοι ήταν οι γονείς μου» πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα