Αύγουστος Κορτώ για δηλώσεις Μανώλη Μητσιά: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει…»

Ο Μανώλης Μητσιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και έκανε μια δήλωση για την ομοφυλοφιλία που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε το ενδιαφέρον της Κοινής Γνώμης και ειδικότερα του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ.

Ο Μανώλης Μητσιάς μεταξύ άλλων είπε νωρίτερα στην εκπομπή: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην

προκαλείς».

Έτσι, ο αγαπημένος συγγραφέας μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδωσε τη δική του απάντηση, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή.

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα» έγραψε.

Στη συνέχεια, σε σχόλιο συμπλήρωσε: «επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αύγουστος Κορτώ, Μανώλη Μητσιά,avgoustos korto, manoli mitsia