Αντιγόνη Νεοφύτου για τις ερωτικές σκηνές: Μου αρέσει να είμαι sexy, ο σύντροφός μου είναι πιο κουλ από εμένα

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Αντιγόνη Νεοφύτου, ήταν καλεσμένη στο «Night Out» και είχε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συζήτηση με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Γη της ελιάς» και το νέο κύκλο, αλλά και για τον ρόλο της.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ, είπε: «Χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου λέει “είμαι ο Ανδρέας” και λέω “ποιος Ανδρέας;”. Μου λέει “τη Δευτέρα ξεκινάς”. Κλείσαμε το τηλέφωνο, μίλησα με κάποιους ανθρώπους του χώρου και τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν θα τα καταφέρω».

«Καταρχάς η Μαρίνα με τον Ισίδωρο γίνονται φιλαράκια! Θα φτιάξουν πολύ οι σχέσεις τους. Θα αποδεχτεί τη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο 100%. Φεύγουν τα ταμπού ότι τον θέλει για τα λεφτά του», είπε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη Νεοφύτου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μέχρι τώρα, έχουμε γυρίσει περίπου 20 επεισόδια του δεύτερου κύκλου».

Η Αντιγόνη Νεοφύτου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τη ρώτησε εάν ο σύντροφός της είναι υποστηρικτικός μαζί της στα επαγγελματικά της και απάντησε: «Πολύ, είναι και του χώρου οπότε…».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές ο αγαπημένος της, ανέφερε: «Είναι πολύ πιο cool, από όσο είμαι εγώ! Τα κατανοεί πλήρως!».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ένιωσε πολύ άβολα σε μια ερωτική σκηνή της σειράς, την οποία έπρεπε να τραβήξουν πάνω από 7-8 φορές.

Όσο για το αν η ίδια είναι ζηλιάρα, το παραδέχεται, όμως δηλώνει επίσης, πολύ ρομαντική.



Keywords
Τυχαία Θέματα